Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sok értelmét érzem annak hogy törekedjek, hogy jól nézzek ki, mert nincs kinek a kedvéért, ez normális?
Miért kérdezed meg, ha úgyse sok értelmét látod? Nem normális. Magadnak kell megfelelned, nem másnak tetszeni. Ha magadnak így megfelelsz ahogy vagy, akkor normális.
F25
A szőrtelenítés, hát az intim az ilyenkor lényegtelen, a többi, meg mi az "olyan gyakran"?
A szoli tényleg felesleges, és ne nézz ki úgy, mint egy csöves, ne legyen csimbókokban a hajad, és ne legyen karikás a szemed, ne legyen szakadt a ruha, illjen hozzád, ha ezek így illenek, akkor nincs nagy gond :))
Ha nem törekedsz arra, hogy jól nézzél ki, akkor nem is lesz , akinek jól kellene, hogy kinézz!
Ha az számodra pénzkidobás, hogy ápolt, jól kinéző valaki legyél, az igénytelenségre utal. Nekem sosem kellene egy igénytelen valaki.
3-nak igaza van.
Ha igénytelen leszel akkor valóban sehogy sem fogsz találni senkit. Pont azért kell adni magadra , hogy valakit szemet szúrj.
nem fested a szemed cicásra meg szintelen lakk....ez semmi, ez egyébként sem érdekli a pasikat, ez neked az amirre azt mondod h "nem nézel ki jól" ?
Istenem...hány éves vagy 13?
Az arcodat a fejedet az alakod meg h csöves vagy e azt nézzük. Nem azt hogy úúúú piros e a körme vagy kék vagy csilivili a szája meg úúú nem fényes jujj ez borzasssztóóó
9-es , mit sportolsz ?
Nekem nagyon izmos vádliaim vannak , nem tudom azokkal mit lehet kezdeni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!