Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sok értelmét érzem annak hogy törekedjek, hogy jól nézzek ki, mert nincs kinek a kedvéért, ez normális?
Figyelt kérdés
Nem szőrtelenítek olyan gyakran , szoliba mentem ,de ezt is idő meg pénzkidobásnak érzem .2013. márc. 17. 18:53
11/18 anonim válasza:
Kérdező: pl beszorítod közébük a fütykösöm és kicsapod :)
12/18 A kérdező kommentje:
Tehát izmos lábak , visszeresek a tetejébe , bőrrepedések , narancsbőr , a testet borító gyenge kis pihék helyett nekem gyenge fekete szinű szőrszálak borítják pl a hasam az arcom oldalsó részét a füleknél . Ezt mind szőrteleníteni nem látom értelmét , hacsak nem végleges módszerrel . Szoknyát nem hordok , sorcot sem soha , fürdőruhára vetkőzés kizárt .
2013. márc. 17. 19:25
13/18 A kérdező kommentje:
Szerintem mondhatjuk ,hogy utálom a testem .
2013. márc. 17. 19:25
14/18 A kérdező kommentje:
Hiába edzettem , és hiába kerek a fenekem ,továbbra is narancsbőrös . Ha tovább fogyok a melleim amik most még jóknak mondhatók ,olyanok lesznek mint az aszalt szilva , és a combjaim belső feléről el sem tudom képzelni ,hogyan tudom eltüntetni a hájat és feszessé tenni a bőrt .
2013. márc. 17. 19:30
15/18 A kérdező kommentje:
Az egyetlen pasi akivel eddig lefeküdtem a szememre is vetette ezeket a szépséghibáimat . Ezzel szerintem csak mélyült a külsőmmel való elégesettlenségem . Sokszor irigylem a szép alakú nőket , akiknek formássak a lábaik és nem focistavádlival vannak megáldva .
2013. márc. 17. 19:40
16/18 anonim válasza:
Én is sajátosan öltözködök. Kecskeszakáll, oldalzsebes nadrág, bakancs, lánc, stb. Már többen is mondták, hogy nem nekem való és tippeket akartak adni, de nem foglalkoztam velük! Miért? Mert nekem így tetszik, így érzem jól magam! Öltözködj úgy, ahogy neked tetszik! 20/f
17/18 anonim válasza:
Ahogy így leírtad magad, egy szőrös orángután vagy. Egy jó stájlis ( ha jól írtam?)csodát művelne veled. Láttam már csúnyácska embereket kikupálva. És láttam modelleket gyűrötten. Minden csak rajtad múlik. Röhej, hogy hagyod a bőrödet kirepedezni, stb.
18/18 A kérdező kommentje:
Erm hát a sztriják ellen nem sok mindent lehet tenni .
2013. márc. 17. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!