Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom elfelejteni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfelejteni, ha még csak azt sem akarom, hogy közös legyen hozzá?

Figyelt kérdés
Már több, mint 2 éve megismertem egy srácot, akivel nagyon jóba lettünk, de egy kavarásnak köszönhetően már jó ideje nem beszélünk. Volt, hogy megbántott (köszönhetően az egójának) és eleinte csak haverként kezeltem, de kis ideje nem tudom hova tenni ezt az egészet. Nem tudom hányadán állok vele. Szóval nem értem, hogy lehet, hogy annak ellenére, hogy fontos vagyok/voltam neki, már többször is megbántott, el akarom felejteni, nem akarom, hogy része legyen az életemnek, akkor miért nem megy? Miért jár rajta folyton az eszem?
2013. márc. 26. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért nem tudod elfelejteni, mert sajnos beleszerettél. Próbáld meg rendezni vele a dolgokat!
2013. márc. 26. 22:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert szerelmes vagy belé, annak ellenére, hogy bántott, és mert elérhetetlen számodra. Kezdj el pasizni, és már nem is fog az eszedbe jutni.
2013. márc. 26. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!