Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy vonzóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy vonzóbb legyek pl. egy drogosnál?

Figyelt kérdés

Rendszeresen tisztálkodok (fogmosás, hajmosás, zuhanyzás, körömvágás, fodrászhoz járás), igényesen öltözködök, sportolok.

De pechemre nem vagyok orrba szájba bulizós típus.

A mai napom kiverte a biztosítékot, hogy kiderült egy csajról az ismeretségi körömben, hogy egy drogos pasival jár. Egy helyes, értelmes, huszonéves lány.

És mivel rám csak a 30 felettiek tudnak pozitív megjegyzéseket tenni (helyes vagyok, jól öltözött, és intelligens), a korombéli lányok észre sem vesznek.

Hogyan lehetek legalább olyan vonzó, mint egy drogos? Én is szeretnék egy helyes, értelmes barátnőt!

Mivel a kérdés komoly, így komoly válaszokat is várok!

u.i.: drogozni nem fogok elkezdeni! akkor inkább szingli maradok!

Ahhoz ugyanis, hogy ilyen életszemlélettel szerezzek társat magamnak, mint ami nekem van, ahhoz címlapfiúnak kéne kinéznem.

Sajnos csak átlagos kinézetű vagyok...

2013. márc. 26. 21:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nyilván a viselkedéseddel van baj, nem szabad így degradálni másokat, még egy "drogost" sem. Amúgy mit tol? Mert egy kis fű nem ártott még senkinek, attól lehet ugyanolyan intelligens, empatikus, figyelmes, humoros, értékes, egyszóval jó ember, mint te... vagy akár jobb is.

21l

2013. ápr. 25. 16:38
 12/12 A kérdező kommentje:

11: nálam jobb egy ilyen hétvégi füves, hiszen a jointtól lesz érdekes. Meg a baráti körétől.

Én unalmas vagyok, mert szabadidőmben sportolok, és bár eljárok szórakozni, de nem élek kicsapongó életet.

Még annak idején az egyetemen egyik tanárunk mondta: milyen világ lett az, ahol nem a gyermekét becsületesen nevelő családanya lett a példakép, hanem melleit az újságban mutogató, valóságshow-kban szexelő plasztiknők.

2013. ápr. 25. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!