Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy vonzóbb legyek pl. egy drogosnál?
Rendszeresen tisztálkodok (fogmosás, hajmosás, zuhanyzás, körömvágás, fodrászhoz járás), igényesen öltözködök, sportolok.
De pechemre nem vagyok orrba szájba bulizós típus.
A mai napom kiverte a biztosítékot, hogy kiderült egy csajról az ismeretségi körömben, hogy egy drogos pasival jár. Egy helyes, értelmes, huszonéves lány.
És mivel rám csak a 30 felettiek tudnak pozitív megjegyzéseket tenni (helyes vagyok, jól öltözött, és intelligens), a korombéli lányok észre sem vesznek.
Hogyan lehetek legalább olyan vonzó, mint egy drogos? Én is szeretnék egy helyes, értelmes barátnőt!
Mivel a kérdés komoly, így komoly válaszokat is várok!
u.i.: drogozni nem fogok elkezdeni! akkor inkább szingli maradok!
Ahhoz ugyanis, hogy ilyen életszemlélettel szerezzek társat magamnak, mint ami nekem van, ahhoz címlapfiúnak kéne kinéznem.
Sajnos csak átlagos kinézetű vagyok...
25 éves vagyok. De az a gond, hogy kb. 20nak nézek ki...
így a 30as nőknek sem jövök be, mint férfi. csak egyszerűen csodálkoznak, hogy a korosztályomnak nem jövök be.
Fogalmam sincs mit lehetne még tenni... de már feladtam.
Visszatart. Bár gondolom 15-16 éves "barátnőm" talán lehetne.
De nem vagyok pedofil... és komoly kapcsolatot szeretnék lelkileg érett nőkkel. (de ha még bombajó pasi lennék, akkor is nehéz dolgom lenne, mert lelkileg 30ból 1 korombéli lány van (20-25 között) és azok is általában foglaltak.
Úgyhogy ezt hívják szopó.ágnak.
Néha azt kívánom bárcsak tudnék én is olyan éretlen gyerek lenni, mint a lányok. Akkor legalább nem válogatnék annyit, és nagyobb esélyeim lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!