Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy vonzóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy vonzóbb legyek pl. egy drogosnál?

Figyelt kérdés

Rendszeresen tisztálkodok (fogmosás, hajmosás, zuhanyzás, körömvágás, fodrászhoz járás), igényesen öltözködök, sportolok.

De pechemre nem vagyok orrba szájba bulizós típus.

A mai napom kiverte a biztosítékot, hogy kiderült egy csajról az ismeretségi körömben, hogy egy drogos pasival jár. Egy helyes, értelmes, huszonéves lány.

És mivel rám csak a 30 felettiek tudnak pozitív megjegyzéseket tenni (helyes vagyok, jól öltözött, és intelligens), a korombéli lányok észre sem vesznek.

Hogyan lehetek legalább olyan vonzó, mint egy drogos? Én is szeretnék egy helyes, értelmes barátnőt!

Mivel a kérdés komoly, így komoly válaszokat is várok!

u.i.: drogozni nem fogok elkezdeni! akkor inkább szingli maradok!

Ahhoz ugyanis, hogy ilyen életszemlélettel szerezzek társat magamnak, mint ami nekem van, ahhoz címlapfiúnak kéne kinéznem.

Sajnos csak átlagos kinézetű vagyok...

2013. márc. 26. 21:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia, irj privátot,ott megvitatjuk,hogy mi lehet a baj.
2013. márc. 26. 21:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha van valami ismeretlen bomba jó javaslatod, itt is megoszthatod ám, mert engem is érdekel. (hasonló cipőben)
2013. márc. 26. 21:23
 3/12 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy átlagos vagy .....a lányok melyik cipőt szeretik jobban megvenni azt amelyik 5 barátnőjének van vagy ami még egyiknek sincs? a példa lehet kicsit szar de remélem érthető azért.....miért téged választani amikor te is csak több ezer társaddal együtt átlagos vagy amikor választhat olyat is aki "ritkaság"?
2013. márc. 26. 22:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Értem.
2013. márc. 27. 06:18
 5/12 TRMNTR válasza:
Ne drogozz persze semmiképpen!!! (annyit egy nő sem ér), de ha lenézel érte mást az már minősített is téged. A lányok ezt érzik is... A szűklátókörűség nem menő. Egyébként mi a baj 30asokkal? Mennyi idős vagy? Kor alapján kategorizálni szintén nem túl jó. Legyél nyitottabb szerintem, meg ha görcsösen keresel, azt felejtsd el...
2013. ápr. 20. 23:57
 6/12 A kérdező kommentje:

25 éves vagyok. De az a gond, hogy kb. 20nak nézek ki...

így a 30as nőknek sem jövök be, mint férfi. csak egyszerűen csodálkoznak, hogy a korosztályomnak nem jövök be.

Fogalmam sincs mit lehetne még tenni... de már feladtam.

2013. ápr. 21. 07:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem mondod hogy ez a fiatalos kinézet még 25 évesen is visszatart baz.dmeg. Nem akarom elhinni, hogy még 6 év múlva is itt fogok tartani, mint most :@. Szóval ha akkor se lesz "előny" (mert minden 2. lány ezt álszenteskedi hogy jó a fiatal kinézet, közbe lóf.szt). Akkor kajak legalább 30-as évig kell emiatt szopni? Röhej.
2013. ápr. 21. 21:13
 8/12 A kérdező kommentje:

Visszatart. Bár gondolom 15-16 éves "barátnőm" talán lehetne.

De nem vagyok pedofil... és komoly kapcsolatot szeretnék lelkileg érett nőkkel. (de ha még bombajó pasi lennék, akkor is nehéz dolgom lenne, mert lelkileg 30ból 1 korombéli lány van (20-25 között) és azok is általában foglaltak.

Úgyhogy ezt hívják szopó.ágnak.

Néha azt kívánom bárcsak tudnék én is olyan éretlen gyerek lenni, mint a lányok. Akkor legalább nem válogatnék annyit, és nagyobb esélyeim lennének.

2013. ápr. 21. 21:36
 9/12 A kérdező kommentje:
ja és az egyik kedves lánybarátom szerint 35-40 között fog eljönni az én időm :D tehát már csak 10 évet kell minimum kihúznom egyedül ;)
2013. ápr. 21. 21:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Látod hogy a nőknek az ilyen idióta szarok kellenek.Legyél te is az
2013. ápr. 25. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!