Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy orosz srác, mit tegyek?
Én 19 éves lány vagyok,ő pedig 25 éves.. na már most ő oroszban lakik kint,és van barátnője is :(
Az a baj hogy folyton rá gondolok,egyszer beszéltünk,na és azóta tisztára elviselhetetlen vagyok :( Dilis vagyok,és tőle függők, állandóan szomorú vagyok,lehangolt. Eddig amiben örömömet leltem,mára már teljesen nem érdekel. A szobám tele volt rajzokkal,képekkel amiket én csináltam,most darabokra téptem,mert bekattantam egyszerűen már a hiányától. Furcsán hangzik tudom,de szerettem volna ha a szobám azt az ürességet adja vissza amit érzek...
Tetszik az egész kisugárzása, a természete, a haja, a szája, a szeme, a bőre... de tudom hogy el kell felejtenem. Nagyon fáj hogy nem lehetek vele...
Valami tanács amivel könnyebb lesz elfelejteni?
XDXDXDXDXDXDXDXDXXDDXXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXXDXDXDXDXD
Amit érzel smiley-val takard el...
Hát nem tartom magam szépnek:)
Mások szerint az vagyok,de hát ízlések és pofonok :)
Köszi :)
sajnos nem fog összejönni, pedig szeretném :D
na de mi a baj? milyen vészhelyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!