Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már köztetek valakinek mesebeli szerelmi élménye?
Nekem. Nem voltunk szerelmesek, mégis nekem olyan volt, mint egy megvalósult álom. Egyedül vele voltam igazán boldog, hiába rinyáltam más miatt, hogy ő a nagy szerelmem. Időzítés volt a legjobb, nem váratlan és nem is tervezett. Elképzelni is nehéz mikor lesz megint olyan akivel ennyire jó mindenhogy, bár kissé ellentétesen voltunk bekötve.
21/N
Hát nem tudom mennyire mesebeli. Inkább komédia.
Épp a jogsim csináltam amikor egyszer csak azon kaptam magam hogy elhasaltam a forgalmin és reményvesztve ücsörögtem a küszöbön várva az oktatóm. Aztán felfigyeltem egy tüneményes jelenségre, egy fiúra. Felálltam és odamentem hozzá, beszélgettünk nevetgéltünk. Akkor találkoztunk először és rá két hétre összejöttünk. 8 hónapja alkotunk egy párt, s mondja valaki nekem ezek után hogy a közlekedési minisztériumban nem lehet ismerkedni... Hálát adok az Audisnak aki leszorított az útról és ezzel megbuktatott a vizsgán... Nem hiszem hogy amúgy találkoztunk volna valaha is (pedig szomszédos faluban lakik :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!