Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat érdekli, ha a lánynak van egy bajsza?
Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 21:56
11/18 anonim válasza:
kizárt! némelyik kifejezetten bajszos nőket keres magának!
12/18 A kérdező kommentje:
pöndör hosszú de nem annyira! de tudom simogatni már! nem akarom lesedni mert így szoktam meg! de tovább már nem nő csak így
2013. márc. 25. 22:05
13/18 anonim válasza:
egyszer próbáld i a kozmetikusnál a gyantát. nem nagy terület. ha kibírod, jobbak az esélyeid! :-)
14/18 anonim válasza:
A kettő a nagyobb baj, de láttam olyat is akinek három volt, szóval van esélyed.
15/18 A kérdező kommentje:
3?
2013. márc. 25. 22:14
16/18 anonim válasza:
nekem van egy pici...az egyik oldalon és csak pár szál...a párom egyszer megjegyezte poénból, de még nem jutottam el odáig, hogy le kéne gyantázni...félek, hogy erősebb lesz és úgy nő vissza:S ami sötétebb szál 1-2, azt kikapkodom csipesszel:)
18/18 anonim válasza:
Pödőrjed meg a bajszod' hinnye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!