Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi idő elteltével örülnétek, ha a párotok megkérné a kezeteket?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok, légyszi.2013. márc. 25. 19:37
1/9 anonim válasza:
legalább 2 év, ott már azért ismerik a felek annyira egymást :)
23L
2/9 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van!:)
Köszi a választ, ment a plusz! :)
2013. márc. 25. 19:41
3/9 anonim válasza:
Szia!
Az én párom fél év után kérte meg a kezem. Majdnem 2 éve vagyunk együtt. Szerintem nem volt korai. :)
19/L
4/9 anonim válasza:
Hát mi még gimibe járunk, de már 2és fél éve együtt vagyunk. Sztem amíg ki nem járjuk a gimit, addig korai lenne, utána esetleg...Viszont ha most pl egy 25 éves nő lennék, akkor egy 2-3 év jàrás után gondolnám ideálisnak, de persze úgy, ha abból már egy fél-1 éve együtt is laknánk :)
6/9 anonim válasza:
18/L vagyok 1-2 év járás után szívesen igent mondanék neki :)
7/9 anonim válasza:
Ha érzem, hogy ez a pasi az a pasi, akivel le tudnám élni az életemet (jó esetben), akkor 1-2 év elég.
24N
8/9 anonim válasza:
2-3 ev szerintem. Egyutteles utan, mert ugy tenyleg megismeritek egymast, es nem lesz meglepetes :)
23/L
9/9 anonim válasza:
Párommal több mint 1,5 éve vagyunk együtt, de előtte már 2 éve ismertük egymást. Most végeztünk a gimnáziummal és úgy érzem, hogy szerintem egy 2-3 éven belül el fog jönni nálunk is ez a pillanat. Vagyis én akkor tartanám ideálisnak. :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!