Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai lányok?! Ezt nem értem.
Mióta elkezdődött a suli, egy egészen mának látom a lányokat!
A gyerekkori lánybarátaimmal jól elvagyok, meg minden...
De a suliba is amit néhány csaj művel.. komolyan mondom... egyfiú nemcsinl olyanokat!
Pl:
-Kiröhögik a fiúkat
-Lenézik a másikat, csak azért mert ők szebbek
-Ha valami segítséget kapnak, vagy ilyesmi, akkor meg sem köszönik,
-Nah és 3 szó, amitől a falra mászok: "Mert én megtehetem"!<<<pff
-Egoisták nagyon, és nagy szájuk van, állandóan azt nézik.hogy hogytudják megszégyeníteni a fiúkat.
Mindezt láttam, és
"-Ha valami segítséget kapnak, vagy ilyesmi, akkor meg sem köszönik,"<<< Ezt a saját bőrömön is tapasztaltam.
Miért iylenek a mai 15-19 éves lányok többésge?! Eztnem értem.
Amúgy volt 1 kérdés, hogy a férfiak tisztelik a nőket?
Ott sok nő fel volt háborodva amiket írtak, de könyörgöm... ilyen nőkön nincs mit tisztelni!!
Az persze más tészta , ha ezekkel a tulajdonságokkal nem rendelkeznek, akkor már aza nő/lny egy igazi főnyeremény!
Valamint láttam vagy 3 hónapja egy ilyen kérdést is: Miért a csúnyább lányok kellenek a pasikank?!
Azért, mert a legtöbb nem túl szép lány nem rendelkeznek ezekkel a tulajonságokkal, és velük iszonyat jól el lehet beszélgetni bármiről!! Vlamint sokkal érettebbek!
Kérdezem én: Miért van ez minden, hogy iylenek a lányok?!:S:S
17/F
Utolsó válasz találó.
Egy 1%-ba tartozó (:
16L
18F vagyok.Én is tapasztalom ezeket iskolában és iskolán kívül is.
Viszont én nevetek nem ők :D Gondolom eltudjátok képzelni egy beképzelt(mert táncol meg segge alá tolják a pénzt),de alapvetően jellemtelen,buta,bunkó lány csacsogását.Kb mint egy önparódia :D Ja és még randa is mint a pestis.Amikor kitotyog magassarkúban és direkt nyújtózkodva magasra ír a padtáram rendszerint a füzetébe prüszköl a nevetéstől.Irigylem mert nekem a gyomrom émelyeg.
Tegyél rájuk magasról.Azért mert a pasija 30éves vagy néger és fizetik a trendi ruháit többet ér mint te?
Hát kösz még 1x a válaszokat mindenkitől!
Amúgy engem nem szoktak szivatni, csak van olyan osztálytársam, akit igen, csak azért, mert nem túl jól néz ki, közbe meg tök jófej a gyerek Pff -.-'(szerintem)
sztem azért ilyen beképzeltek mert sajnos nagyon sok pasinak az ilyen típusú lányok jönnek be:S
hidd el nem csak a fiúkat röhögik ki, sőt, az a ritkább eset,a lányokat többször, és sokszor olyanokért amiről nem tehet az illető pl.: duci, mert a szüleitől ezt örökölte...nah az ilyen dolgok nagyon idegesítenek
általában az összes ilyen lány feltűnési viszketegségben szenved... ordítanak állandóan, beszólogatnak, magas hangon visítva nevetnek... etc.
engem nem szekálnak mert látják rajtam hogy nagyon nem érdekel a véleményük
ezért is van több fiú barátom, őket valahogy jobban bírom... nem olyan kétszínűek és legalább a szemembe mondják ha nem tetszik valami:D
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!