Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a mai lányok?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a mai lányok?! Ezt nem értem.

Figyelt kérdés

Mióta elkezdődött a suli, egy egészen mának látom a lányokat!

A gyerekkori lánybarátaimmal jól elvagyok, meg minden...

De a suliba is amit néhány csaj művel.. komolyan mondom... egyfiú nemcsinl olyanokat!

Pl:

-Kiröhögik a fiúkat

-Lenézik a másikat, csak azért mert ők szebbek

-Ha valami segítséget kapnak, vagy ilyesmi, akkor meg sem köszönik,

-Nah és 3 szó, amitől a falra mászok: "Mert én megtehetem"!<<<pff

-Egoisták nagyon, és nagy szájuk van, állandóan azt nézik.hogy hogytudják megszégyeníteni a fiúkat.

Mindezt láttam, és

"-Ha valami segítséget kapnak, vagy ilyesmi, akkor meg sem köszönik,"<<< Ezt a saját bőrömön is tapasztaltam.

Miért iylenek a mai 15-19 éves lányok többésge?! Eztnem értem.

Amúgy volt 1 kérdés, hogy a férfiak tisztelik a nőket?

Ott sok nő fel volt háborodva amiket írtak, de könyörgöm... ilyen nőkön nincs mit tisztelni!!

Az persze más tészta , ha ezekkel a tulajdonságokkal nem rendelkeznek, akkor már aza nő/lny egy igazi főnyeremény!

Valamint láttam vagy 3 hónapja egy ilyen kérdést is: Miért a csúnyább lányok kellenek a pasikank?!

Azért, mert a legtöbb nem túl szép lány nem rendelkeznek ezekkel a tulajonságokkal, és velük iszonyat jól el lehet beszélgetni bármiről!! Vlamint sokkal érettebbek!

Kérdezem én: Miért van ez minden, hogy iylenek a lányok?!:S:S

17/F

2009. szept. 17. 20:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Teljesen jogos a kérdésed és a válaszom, az hogy csak.

Tényleg minden igaz amit leírtál és teljesen egyetértek Veled.

- a legtöbb lány aki ilyen beképzelt buta liba, azt valószínű, h Anyuci meg Apuci pénzeli és ,,Persze kislányom, amit csak akarsz." szülői felfogás, tehát otthon ezt nevelték bele, vagyis taposs át mindenkin

- a kiröhögés elég gáz.....sok mindent elárul az IQ-ról :)

- sajnos tényleg elég sokan beképzeltek, csak azt nem értem, h mire, m a szülők pénzét könnyű elverni a plázában és sokan sajnos attól érzik magukat menőnek, ha a legújabb és legdrágább ruha, parfüm, táska stb. van

rajta

- ha a segítségedet sem köszönik meg, az a taplóság netovábja és valószínű, h csak kihasználják mások önzetlenségét....na az ilyenektől mászok én is a falra

- tudom, h nem vigasztal, de nem csak a fiúkat szégyenítik meg, hanem a lányokat is

Nem minden srác tiszteli a lányokat és ebben is igazad van, h ilyeneket miért tisztelni. Szerintem vkinek a tiszteletét ki kell érdemelni és meg is kell azt becsülni!Az olyan, aki tényleg úgy viselkedik, mint a fent leírtak, az nem igazán érdemel tiszteletet.

Az meg, h az átlagos lányok jobban érdeklik a srácokat...hát, sajna tuti nem, ahol én lakok. Az olyan lányok akik kirívóan viselkednek és öltözködnek, azokat a srácok sokkal jobban kedvelik, m könnyebben megkaphatják őket. /TISZTELET a kivételnek!/

De nem szabad általánosítani, m nem minden lány viselkedik ilyen lehetetlenül hülyén. :) Sokan közülük inkább meghúzódnak a háttérben és sajnos ők állnak a középiskolai szívatások középpontjában.

Nézz körül a sulidban, biztos akadnak normális lányok, akik csendesek, nem állnak a figyelem kp-jában és tudnak Téged értékelni!

Bocsánat, ha valakinek a lelkivilágába gázoltam!

19/L

2009. szept. 17. 20:48
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

a 20:22-es válaszolóval egyet értek:)

az ilyen nagyszájú csajok mindig azon vannak, hogy a középpontba legyenek, és mivel szépek (szebbek a legtöbb lánynál a suliban) beképzeltek is, azt hiszik, hogy ettől jobbak, mint mások. Remélem nem kell elmagyaráznom, hogy ez teljesen alaptalanul gondolják...

szerintem szard le magasról ezeket, és foglalkozz azokkal a lányokkal, akik visszahúzódóbbak, igaz, biztos nem olyan szépek és szexik mint ezek a beképzelt csajok, de sokkal értékesebbek, sőt, össze se lehet velük hasonlítani őket;)

2009. szept. 17. 20:49
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden csaj ilyen, jól látod, vannak ilyen csajok is, nekem is be szoknak szólni de nem érdekelnek, egyszerűen tudom hogy hülyék és éretlenek és csak nevetek rajtuk:D. Inkább foglalkozz a normális csajokkal akik megérdemlik:)

19f

2009. szept. 17. 20:49
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
Azért mert igénytelen, neveletlen, jellembajnok senkik. Fikáz valaki? Lépj a gázra! Csinálj még jobb dolgokat. Röhögj a jellemtelen kis g*ciken. A férgeket el kell taposni! Elképesztő energiát lehet meríteni az emberek nap mint napi baszogatásaikból!
2009. szept. 17. 20:57
 15/29 anonim ***** válasza:
81%
Az én sulimban is ez megy, itt játszák a nagy lányt pedig szánalmasak egytől-egyig. Például engem azé basztatnak me és egy iylen kedves fiú vagyok... Ja és azé me 18 éves vagyok és még szüz vagyok meg nem volt barátnőm. Nagyon borzalmas.Hát ők aztán büszkék lehetnek magukra, hogy lefeküdtek az első olyan gyerekkel akit megláttak, hogy tudjanak min gizdulni. Sajnos iylenek a mai lányok. Szóval nagyon gázosak. Természetes vannak lány ismerőseim akik kedvesek és télleg jól néznek ki.Ők ismernek. Azok akik a sulimban vannak azok nem mert nem is akartak, ők úgy látták jónak ha már az elején elkönyvelik hogy ő itt a kedves srác őt basztatjuk majd. Legszívesebben leütném őket, ma is kíkészitett az egyik idegileg... :( 18/F
2009. szept. 17. 21:30
 16/29 anonim ***** válasza:
93%
Tartsátok szem előtt: csak azt basztatják aki hagyja!
2009. szept. 17. 21:36
 17/29 anonim ***** válasza:
Miért csak ilyen lányokra figyelsz fel???
2009. szept. 17. 21:44
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
"nem csúnyább"hanem nem a Te ideálod xD
2009. szept. 17. 21:47
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Aki úgy viselkedik, mint egy riadt kisfiú, azt meg lehet szégyeníteni, aki úgy mint egy férfi azt nem.

Tapasztaltam magamon mond a kettő hatását. Nem tudna már engem megszégyeníteni egy csaj. van egészséges önbizalmam, nem az ő véleményétől függ és ezért ezt ő is belátja, legyen bármilyen "köcsög" is.

Hidd el ők akarnak a legjobban férfit.

Gondolom most csak lehurrogsz, de azt javaslom nézz inkább magadba. Meg kell tanulni kezelni a nőket és nem lesz ilyen gondod.

2009. szept. 17. 21:48
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írják, kezelni kell őket. Ne húzd be a farkad, legyél rámenősebb, szólj vissza.
2009. szept. 17. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!