Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai lányok?! Ezt nem értem.
Mióta elkezdődött a suli, egy egészen mának látom a lányokat!
A gyerekkori lánybarátaimmal jól elvagyok, meg minden...
De a suliba is amit néhány csaj művel.. komolyan mondom... egyfiú nemcsinl olyanokat!
Pl:
-Kiröhögik a fiúkat
-Lenézik a másikat, csak azért mert ők szebbek
-Ha valami segítséget kapnak, vagy ilyesmi, akkor meg sem köszönik,
-Nah és 3 szó, amitől a falra mászok: "Mert én megtehetem"!<<<pff
-Egoisták nagyon, és nagy szájuk van, állandóan azt nézik.hogy hogytudják megszégyeníteni a fiúkat.
Mindezt láttam, és
"-Ha valami segítséget kapnak, vagy ilyesmi, akkor meg sem köszönik,"<<< Ezt a saját bőrömön is tapasztaltam.
Miért iylenek a mai 15-19 éves lányok többésge?! Eztnem értem.
Amúgy volt 1 kérdés, hogy a férfiak tisztelik a nőket?
Ott sok nő fel volt háborodva amiket írtak, de könyörgöm... ilyen nőkön nincs mit tisztelni!!
Az persze más tészta , ha ezekkel a tulajdonságokkal nem rendelkeznek, akkor már aza nő/lny egy igazi főnyeremény!
Valamint láttam vagy 3 hónapja egy ilyen kérdést is: Miért a csúnyább lányok kellenek a pasikank?!
Azért, mert a legtöbb nem túl szép lány nem rendelkeznek ezekkel a tulajonságokkal, és velük iszonyat jól el lehet beszélgetni bármiről!! Vlamint sokkal érettebbek!
Kérdezem én: Miért van ez minden, hogy iylenek a lányok?!:S:S
17/F
Szia!
Teljesen jogos a kérdésed és a válaszom, az hogy csak.
Tényleg minden igaz amit leírtál és teljesen egyetértek Veled.
- a legtöbb lány aki ilyen beképzelt buta liba, azt valószínű, h Anyuci meg Apuci pénzeli és ,,Persze kislányom, amit csak akarsz." szülői felfogás, tehát otthon ezt nevelték bele, vagyis taposs át mindenkin
- a kiröhögés elég gáz.....sok mindent elárul az IQ-ról :)
- sajnos tényleg elég sokan beképzeltek, csak azt nem értem, h mire, m a szülők pénzét könnyű elverni a plázában és sokan sajnos attól érzik magukat menőnek, ha a legújabb és legdrágább ruha, parfüm, táska stb. van
rajta
- ha a segítségedet sem köszönik meg, az a taplóság netovábja és valószínű, h csak kihasználják mások önzetlenségét....na az ilyenektől mászok én is a falra
- tudom, h nem vigasztal, de nem csak a fiúkat szégyenítik meg, hanem a lányokat is
Nem minden srác tiszteli a lányokat és ebben is igazad van, h ilyeneket miért tisztelni. Szerintem vkinek a tiszteletét ki kell érdemelni és meg is kell azt becsülni!Az olyan, aki tényleg úgy viselkedik, mint a fent leírtak, az nem igazán érdemel tiszteletet.
Az meg, h az átlagos lányok jobban érdeklik a srácokat...hát, sajna tuti nem, ahol én lakok. Az olyan lányok akik kirívóan viselkednek és öltözködnek, azokat a srácok sokkal jobban kedvelik, m könnyebben megkaphatják őket. /TISZTELET a kivételnek!/
De nem szabad általánosítani, m nem minden lány viselkedik ilyen lehetetlenül hülyén. :) Sokan közülük inkább meghúzódnak a háttérben és sajnos ők állnak a középiskolai szívatások középpontjában.
Nézz körül a sulidban, biztos akadnak normális lányok, akik csendesek, nem állnak a figyelem kp-jában és tudnak Téged értékelni!
Bocsánat, ha valakinek a lelkivilágába gázoltam!
19/L
a 20:22-es válaszolóval egyet értek:)
az ilyen nagyszájú csajok mindig azon vannak, hogy a középpontba legyenek, és mivel szépek (szebbek a legtöbb lánynál a suliban) beképzeltek is, azt hiszik, hogy ettől jobbak, mint mások. Remélem nem kell elmagyaráznom, hogy ez teljesen alaptalanul gondolják...
szerintem szard le magasról ezeket, és foglalkozz azokkal a lányokkal, akik visszahúzódóbbak, igaz, biztos nem olyan szépek és szexik mint ezek a beképzelt csajok, de sokkal értékesebbek, sőt, össze se lehet velük hasonlítani őket;)
Nem minden csaj ilyen, jól látod, vannak ilyen csajok is, nekem is be szoknak szólni de nem érdekelnek, egyszerűen tudom hogy hülyék és éretlenek és csak nevetek rajtuk:D. Inkább foglalkozz a normális csajokkal akik megérdemlik:)
19f
Aki úgy viselkedik, mint egy riadt kisfiú, azt meg lehet szégyeníteni, aki úgy mint egy férfi azt nem.
Tapasztaltam magamon mond a kettő hatását. Nem tudna már engem megszégyeníteni egy csaj. van egészséges önbizalmam, nem az ő véleményétől függ és ezért ezt ő is belátja, legyen bármilyen "köcsög" is.
Hidd el ők akarnak a legjobban férfit.
Gondolom most csak lehurrogsz, de azt javaslom nézz inkább magadba. Meg kell tanulni kezelni a nőket és nem lesz ilyen gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!