Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai lányok?! Ezt nem értem.
Mióta elkezdődött a suli, egy egészen mának látom a lányokat!
A gyerekkori lánybarátaimmal jól elvagyok, meg minden...
De a suliba is amit néhány csaj művel.. komolyan mondom... egyfiú nemcsinl olyanokat!
Pl:
-Kiröhögik a fiúkat
-Lenézik a másikat, csak azért mert ők szebbek
-Ha valami segítséget kapnak, vagy ilyesmi, akkor meg sem köszönik,
-Nah és 3 szó, amitől a falra mászok: "Mert én megtehetem"!<<<pff
-Egoisták nagyon, és nagy szájuk van, állandóan azt nézik.hogy hogytudják megszégyeníteni a fiúkat.
Mindezt láttam, és
"-Ha valami segítséget kapnak, vagy ilyesmi, akkor meg sem köszönik,"<<< Ezt a saját bőrömön is tapasztaltam.
Miért iylenek a mai 15-19 éves lányok többésge?! Eztnem értem.
Amúgy volt 1 kérdés, hogy a férfiak tisztelik a nőket?
Ott sok nő fel volt háborodva amiket írtak, de könyörgöm... ilyen nőkön nincs mit tisztelni!!
Az persze más tészta , ha ezekkel a tulajdonságokkal nem rendelkeznek, akkor már aza nő/lny egy igazi főnyeremény!
Valamint láttam vagy 3 hónapja egy ilyen kérdést is: Miért a csúnyább lányok kellenek a pasikank?!
Azért, mert a legtöbb nem túl szép lány nem rendelkeznek ezekkel a tulajonságokkal, és velük iszonyat jól el lehet beszélgetni bármiről!! Vlamint sokkal érettebbek!
Kérdezem én: Miért van ez minden, hogy iylenek a lányok?!:S:S
17/F
Szerintem nem kéne általánosítani :) Lehet, hogy te ismersz ilyen csajokat, persze el vannak szállva maguktól mert lehet hogy megnézik őket a munkások az utcán (kit nem?) vagy bókolnak nekik a pasik. Szóval vannak hülye csajok az tény, de szerintem az erős hogy minden szép lány hülye pi.csa. Mi is szoktunk röhögcsélni a barátnőimmel (igaz nem más embereken) néha idegesítjük a fiúkat ezzel, de csak a hangoskodást nem bírják :) Lehet, hogy rossz osztályba kerültél csaj szempontból. De hidd el majd megtalálod a lányt aki számodra szép és még normálisan is viselkedik:)
16/L
Én lány vagyok 15 éves,és egyáltalán nem vagyok ilyen.Megköszönöm másoknak ha segítenek,nem nézek le senkit se azért amilyen a külseje.Nem vagyok nagyszájú,sem egoista.
A barátnőim se ilyenek.
De azért elég sok ilyen lány van, mint amit leírtál,de sokan vannak kivételek is!!!
Szerintem ez nem is a 15-19 korosztályra illik, hanem a 12-16 évesekre, erre legalábbis.
Az ilyenektől a falra mászok:@ Sosem voltam az az üres fejű szépség (bár nem tagadom, nem nézek ki rosszulXD), meg PÁWA meg hasonló. Az én életemből valahogy kimaradtak a diszkók (helyette koncertek ezerrel), meg a plázázások (second hand és saját gyártmányű cuccok), és ezért le is néznek.
De nem érdekel, mert én se tartom őket túl nagyra.
Nekem fontosabb, hogy emberileg jó legyek, jó barát, vagy akár egy jó bezsélgetőpartner, minthogy szép és trendi.
Egyszerű a válasz. Mert lányok.
Nem köszönik meg, mert a fiuknak a kedvükben kell járni.
Ez van, légy udvarias, segíts a lányoknak elvégre ezt mondják mindenütt. De a lányoknak nincs ilyen.
Egyszóval nekik mindent szabad. Ha meg rosszul szólsz vissza te vagy a neveletlen, de nekik azt is szabad. Hogy miért? Mert lányok.
Ilyen lett a világ. És igen, lenézik azt aki nem olyan szép mint ők, mert ezt látják a tv-ben, az újságokban, mozikban.
És egyet értek azzal, hogy nem a legszebb lányok a legértékesebbek, mert ők kimaradtak az ilyen beképzeltségből.
Ez a saját véleményem. És akinek nem tetszik, az ne vegye figyelembe.
Én vagyok a 20:33-as. kimaradt hogy F/21
És ez nem csak ezekre a korosztályokra vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!