Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek? Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Ma hosszú idő után taliztam az exemmel, akivel elég viharosan váltunk szét, most viszont nagyon kedves és közvetlen volt, mintha azok a rossz dolgok meg sem történtek volna annak idején. Nagyon jól elbeszélgettünk, és rákérdezett, hogy fb-n leszek-e fent, mert ő esténként szívesen beszélgetne. Számomra nem közömbös, de ha úgy alakulna, bele mennék a sz.exbe. Sőt, ezt virágnyelven fel is hoztam neki. Még mielőtt elítélnétek, azóta csak randizgattam, senkim nem volt, nincs is nagyon időm ismerkedni, és hogy őszinte legyek, kedvem sincs. Fűvel-fával meg nem csinálnám. A sze.x nagyon jó volt vele régen. Ő is bele menne? Ő sem talál senkit.2013. márc. 24. 14:39
1/5 anonim válasza:
d*gjatok egy jót...:) mibaj lehet?
2/5 anonim válasza:
Ebből szex lesz, te is tudod nagyon jól.
3/5 A kérdező kommentje:
Bizonytalan vagyok, mert ő nem adta a jelzést, bár éppen sietett, és legközelebb csak jövő hétvégén lesz itthon. De kedves volt tőle, hogy azonnal talizni akart velem, és mikor megbeszéltünk helyszínt, időpontot, akkor is felhívott, előtte is, amikor haza ért. Folyamatosan írt sms-t, és hívott.
2013. márc. 24. 14:49
4/5 anonim válasza:
Most itt ki a fiú, ki a lány? Jól sejtem, hogy Te vagy a lány? Te ismersz olyan fiút, aki nem menne bele a szexbe? Egy exszel?! Én nem. Nosza rajta, csak készülj fel az újabb fájdalmas szétválásra.
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó! Kapcsolatot nem akarok vele. Csak sze.x.
2013. márc. 24. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!