Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit neveznek a fiúk körében " páváknak"? Milyenek ők?
"24-es. Persze. Meg minek belekötni a b*ziházasságba, a pedofilokba, a cigányokba, meg hasonlókba? Ha nekik ez tetszik, csinálják csak! Látszik, milyen korán érő, komoly gondolkodású férfi vagy! :)"
Ha te a cigányokat, pedofilokat stb-ket egy szimpla divatirányzathoz hasonlítod, akkor te nagyobb fogalmi zavarokban szenvedsz, mint hittem! Éppen ezért nem is fogok vitatkozni. Igen igazad van, nagyon okos vagy!
2013. márc. 24. 14:53
31-es: Te szedsz valamit? Csak mert odaképzeltél még szavakat ahhoz, amit írtam. Itt részedről van probléma a mondat értelmezésével. Nem azt írtam, hogy a pávaság is olyan bűn lenne, mint a másik 2-3, hanem, hogy te engednéd, hogy legyenek pávák, miközben valószínűleg a többit nem engednéd, pedig ez is rohadt undorító dolog (kétségtelenül nem annyira, mint a másik kettő).
2013. márc. 25. 08:19
Azért szerintem messze nem lehet egy kalap alá venni a cigányokat a melegházasságokat meg a hasonlókat ("bűnöket") egy manapság hódító divatirányzattal. Ami mellesleg amúgy is csak a 10-20 közti korosztályt érinti. Eddig akiket láttam telesz.rt stílusú gatyában és idióta sapkával meg gusztustalan frizurával (amit itt valaki jónak titulált, de szerintem borzalmas), azok egyike se volt 16 évnél idősebb. És egy NŐnek sem tetszene egy ilyen se.
Mellesleg, aki rockosabban néz ki, az nagyságrendekkel férfiasabb, mint pl SP még ezek, akiknek a stílusát utánozzák a mai kis gyp-sek. És nem csak öltözködésben- leborotválják a mellkasukat, meg a hónaljukat, némelyik még a lábát is, és ezzel villognak, közben meg szidják a melegeket, holott pont úgy néznek ki, és egyesek úgy is viselkednek, mint ez a sokat szidott embercsoport, akik közül némelyik férfiasabb, mint az, aki nagy hangon hangoztatja, hogy ő mennyire utálja a homoszexuálisokat.
2013. márc. 26. 12:38
34/39 anonim válasza:
Hogy a pi**ába jutottatok el idáig?:D:D
2013. márc. 26. 12:50
úgy hogy korcsosúl a világ
2013. márc. 26. 12:53
Igen. Igazából csak az a különbség köztünk, hogy téged nem zavarnak ezek, legalább is nem tennél ellene semmit. Ezen nem lehet vitatkozni.
2013. márc. 26. 18:50
na igen a páwák mostanában egyre többet látok énis ezekböl :D nem is zavarja őket hogy csak a nevük külömbözteti meg a másik páva gyerektöl?!? :D :D a rózsaszin V nyakú póló az pfuj hogy tud olyat felvenni egy fiú..én deszkázok deszkás stílusban is nyomulok hát szerintem ezerszer jobb stílus mint a hül.ye páwák és legalább nem buz.i :D ba-mba kis ecset fejű divatmajmok :D
2013. ápr. 12. 15:12
38/39 berko szilveszter válasza:
Inkább maradj a saját divatodnal azt halgass amit szeretsz ugy oltozz ahogy jol esik szard le masok velemenyet ... az igazat megvalva anpavak bekepzeltek stb stv szidjuk oket ... nekem az a velemenyem .. pl ( en matelosabb vagyok vagy hogy mondjam fultágito stb stb ) ez is divat lett mint lassan mar minden ... az b***a be h a repperek hordananak acelbetkosat a rockerek meg rapsapit .. es ez egyszer igy lesz .
. szerintem a pava ku**kat se kell lenezni azert mert mi irigykedunk rajuk
2014. ápr. 27. 22:07
39/39 anonim válasza:
Van egy fajta izzlés ficam nevezetű betegség lép fel a 21,századi lányoknál 2013-14 be jöttek a világra egy külön faj akiket ugy nevezik h páwák szvegek = magyarul férfi k*rvák meeleg fiuk na és ezt észre vették a lányok és egyből kemény lett a bimbójuk mert azt hitték h most ez a menő de napjainkba még meg maradtak az úgy nevezett fiuk/férfiak akik még nem vezteték el az józan eszüket rajtuk nincs cső vagy ülepes nadrág és nincs félre b*szva a hajuk és nincs a fejükön sapka és a lábukon be érik a 20ezer alatti cipőkkel ezek a normális fiuk létszámuk mindössze megyarországon pár száz a fiatalok körében az összes többi ember mert egy el fajzott sz*r na és ez a mai lányoknak bejön és az a maradék normális fiu/ember barátnő nélkül maradt mert rajtuk nincs az imént felsosrult méragdrága sz*r repüljünk előre az időben 10évet addigra a normális fiukból mindössaz 40-50 maradt megaz emberek.vs páwák közötti háborúra elszaporodott nép kihal és a meg maradt fiuk akik nem haltak meg attól a látványtól h látniuk kell a fiukot csónaciban és ülepes nadrágban air maxban az a maradék fiu keresett uj leányzókat leszarván a régieket akik anno bírták őket el kezdtek szeretkezni és normális fiukat/férfiakat csináltak és végül csak egy legenda maradt a páwa nép 123300év múlva jöttek a Sci-Fi rajongók de az egy másik történet.
2014. szept. 8. 17:37
Kapcsolódó kérdések: