Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit neveznek a fiúk körében "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit neveznek a fiúk körében " páváknak"? Milyenek ők?

Figyelt kérdés

2013. márc. 24. 09:41
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
16%
Mifelénk a "pávák " aránya kb 20% szóval inkább a nem pávák olvadnak bele a tömegbe és nincs saját személyiségük. Felőlem aztán olyan ruhát vesztek fel amilyet csak akartok. De kérlek, szard már le, hogy másnak mi tetszik, jó? Ő se cseszeget téged azért, mert te az U nyakú pólót szereted. Viszont nekik legalább van annyi eszük hogy tesznek a kritizáló véleményekre és jól érzik magukat a bőrükben. Az meg hogy kinek mi a férfias, megint más dolog. Neki ez, neked meg az. Örülj hogy nem vagyunk egyformák!
2013. márc. 24. 11:22
 22/39 anonim ***** válasza:
79%
Persze, lehet a férfiasságot máshogy értelmezni - egy bizonyos határon belül. De nehogy már egy szar kis nyeszlett V nyakú pólós, csőnadrágú akármi legyen a férfias. Hasonlítsd már össze ezt (páva) [link] és ezt (férfi) [link] . Szerinted akkor melyik a férfias? Az, amelyik egy puha kis p*cs, de kib*szott keménynek mutatja magát, vagy az, aki tesz is valami keményet, de pont leszarja, hogy mit gondolnak róla a kis b*zik, mert tudja, mi a normális?
2013. márc. 24. 11:35
 23/39 A kérdező kommentje:
22-es köszönöm! igazad van! én nem tartom továbbra sem igazi férfinak a pávákat.
2013. márc. 24. 11:49
 24/39 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem itt alapvető fogalmi problémák vannak. Ez az ún. páva divat a fiatal srácoknak készült, akik még nem érett férfiak, ezért nem tudjátok elképzelni őket férfiként. Ennek a divatirányzatnak nem is az a célja, hogy férfias megjelenést kölcsönözzön, hanem kisfiús, tinikedvencet. Ők is kinövik ezt, és férfiakká válnak jobb esetben. Mondom ezt úgy, hogy én tiniként sem öltöztem így, mert én alapvetően korán érő, komolyabb gondolkodású, férfiasabb férfi vagyok, de aki ezt szereti az szeresse, minek belekötni, csak időpazarlás. 23/F
2013. márc. 24. 11:51
 25/39 anonim ***** válasza:
Szívesen! Én semmilyen férfinak nem tartom a pávákat
2013. márc. 24. 11:51
 26/39 anonim ***** válasza:
24-es. Persze. Meg minek belekötni a b*ziházasságba, a pedofilokba, a cigányokba, meg hasonlókba? Ha nekik ez tetszik, csinálják csak! Látszik, milyen korán érő, komoly gondolkodású férfi vagy! :)
2013. márc. 24. 11:53
 27/39 A kérdező kommentje:
Kinövik... egyik napról a másikra? ááá...
2013. márc. 24. 11:59
 28/39 anonim ***** válasza:
72%

juj ez nagyon tetszett!

"A jó nők az ilyet szeretik ha tetszik ha nem."

khm... max 16 éves korig. és akkor máris nem jó nőkről beszélünk, hanem a suliban népszerű kislányokról.

2013. márc. 24. 12:01
 29/39 A kérdező kommentje:
Ennyi ;)
2013. márc. 24. 12:03
 30/39 anonim ***** válasza:
76%
Plusz a normális lányok többsége rühelli ezt a stílust, mert ahogy írták, nem férfiasak. Nem egy csajjal akarok együtt lenni, hanem egy férfival. Aki pedig ilyen cuccokat hord, és úgy néz ki mint aki a nővére szekrényéből öltözködik, vékonyra szedi a szemöldökét, és sminkeli magát nem férfi, hanem egy tinilány.
2013. márc. 24. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!