Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt neveznék testi vonzalomnak?
Egy ideig azt hittem, szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba, de rájöttem, hogy ez közel sincs a szerelemhez. De ha a közelébe kerülök, valahogy mindig valami fura érzés kap el, hogy még közelebb akarok hozzá kerülni, amennyire csak lehet. Ez volt egy darabig, aztán megpróbáltam kerülni, nem voltam a közelébe kb. legalább egy hónapig. Most pedig megölelt (mindenkit ölelget, lányokat), és megint éreztem azt az elképesztően jó érzést, hogy bár soha ne kellene elengednem.
Egyébként úgy, mint fiú nem tetszik egyáltalán, ráadásul sokszor nagyon bunkó tud lenni, néha, nagyon ritkán viszont nagyon kedves. Ha bunkózik, akkor úgy érzem, nagyon utálom, aztán megint átölel, és megint jön az a "hú de jó" érzés.
Mi ez?
Lehet attól testi vonzalom, hogy egyáltalán nem is tetszik?
15/L
Nekem van több olyan ismerősöm is, akivel kapcsolatban így érzek, hogy olyan jó érzés mellette feküdni, vagy ha átkarol, de nem tudnék elképzelni vele pl. egy kapcsolatot:D
Ezek a dolgok olyan biztonságérzetet adnak, főleg ha szeretethiányom van:D
azt látom/hallom/tapasztalom hogy ez szintén ilyen be nem vallot, tudatalatti vonzalomkeltő dolog.
HOGY ÉRTED EZT?
azért bunkü egy pasi mert tetszik az a nő neki akivel bukó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!