Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól tartok, hogy a boldogtalanságom meg a frusztrációim miatti túlevéseimtől nagyon elhízok (? )
Hallod ugyanez a bajom...
Mostanaban nagyon szomorkodos vagyok es evessel vezetem le a feszultseget.
Voltam mar 72 kg is 165 centihez
Most kb mielott elkezdtem falni 51 52 voltam
Ma mertem es 55 :(
Nem akarok kover lenni mert akkor csak meg nehezebb lesz minden
Problemaim ugyanigy lesznek csak akkor mar az alakom is a problemak koze fog tartozni
Ezert probalom visszafogni magam mert az evestol semmi nem fog valtozni csak a hangulatod
Az meg a baratnoidtol egy kis sporttol vagy vasarlastol os javulhat
Nem feltetlen enni kell
:)
sztem csaj vagy azok bulemiások
Én szeretem a ducikat, nem koptatnálak le ezért...
F19
6-os
Köszi a tanácsokat . Most vannak ilyen evési rohamaim ,és igen úgy vagyok vele ,hogy minden ugyanolyan lesz csak még mindemellett kövér is leszek . Sportolok egy kicsit ,meg szoktam vásárolgatni ,hogy enyhítsem a szomorúságot meg a csalódottságot . Néha elkap az ,hogy akkor majd a külsőmmel foglalkozok majd többet ,de mikor feszült vagyok meg csalódott meg elkap a boldogtalanság akkor ilyen mechanizmus szerűen jön ,hogy jól teletömöm magam . Igazából nem is esik jól az étel , csak ezzel próbálom gyógyítani azt ,hogy nincs szerelmi életem , és nincs akihez oda tudok bújni .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!