Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői viszonyban ha nem taliztok minden héten, milyen gyakran irtok egymásnak mizu szinten?

Amikor egy szemét pasim mellett volt lelkivigasznak szeretom en mindig csak akkor irtam rá mikor a párommal már megint osszevesztunk, hogy mennék hozzá. Es lebeszéltuk.
Sőt ezt a pasit ma 10 ev utan is hivhatom bármikor.
Online fecsegést soha nem igényeltem vele. Mindig személyes kapcsolatunk volt.
Tehat eleve szemelyesen ismertem meg is, aztán mikor vele vagyok milliot beszélgetunk, a telo vele szinte csak arra kell hogy mikor hol itt meg ott ekkor oke. Es ennyire.
Soha nem zaklatott amikor nem volt rá igényem.
Abszolut én diktálok.
A többi pasi is akikkel pl ismerkedem(nem szeretői mivoltbol)azok is tolem tesznek mindent mindog függővé. Szóljak ha én ráérek. Jelezzem ha találkozni akarok. Azonnali pasi az összes. Tehát az se kell hogy 1 héttel elore bejelntsem.
Sőt amikor 28 évesen azt hivtam fel akivel 10 éve mégcsak nem is beszeltem face sincs meg semmi(kinyomoztam a számát)10 év mulva ő is aznap találkozptt velem "rögtön"
Felhivtam hogy nincs kivel mennem bulizni vele mindig jó volt meg innom kell mert szakitottam ő annyit mondott erre este 10 ig melozik utána jön is;)
Kérdeztem van e nője vagy ilyesmi, azt felelte nincsen nőm meg ilyesmi;)
Fergeteges buli volt aztán jártunk is:)
Ja es 10 év mulva a semmibol:)

Egyáltalán nem. Ha azt veszem magamon észre, hogy írnék, az azt jelenti, hogy már érzelmileg kötődöm hozzá. De én nagyon könnyen szerelmesedek.
Úgy, mint az előző. Akkor írunk, amikor lehetőség / igény van találkozni. Másról nem írogatunk.

Mi hetente többször, 2x 3x találkozunk, napi szinten többször hívjuk egymást és iŕunk is egymásnak.
Lassan másfél éve tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!