Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne előremozdítani egy megismerkedést külső személyként, ha tudom hogy a két ember bejön egymásnak, de nem vagyok egyikkel sem bizalmi viszonyban?
Figyelt kérdés
Van egy csinos fiatal csajszi a munkahelyünkön, észrevettem őt magam is, de csak mint egy szép nőt, nem különösebben akartam tőle semmit. Viszont észrevettem az elmúlt 1-2 hétben, hogy az egyik barátom, kollégám, ő viszont nagyon is felfigyelt a lányra. Újra meg újra észreveszem, hogy a lányt nézi messziről. És amikor a lány ránéz, akkor elfordítja a fejét... Olyan mulya! :D Mostanra már egészen biztosan a lány is felfigyelt rá, hogy tetszik a barátomnak. Ha én észrevettem ezt, akkor a lány biztosan mostanra. Persze erről nem beszélt nekem a barátom, lehet más kollégának említette, akivel esetleg még közelebb állnak egymáshoz. Olyan már volt, hogy óvatosan említette, vajon milyen nemzetiségű lehet az a lány. (Nagyon sok nemzet van ennél a cégnél, külföldi vagyok magam is.) Tehát azért érdeklődött. Olyan mulya a barátom, de tényleg, szemezhetne a lánnyal, próbálhatna beszélgetni vele, megtudhatná legalább a nevét, de semmi. Szerintem attól van befosva, hogy ha az egész cég 5 legszebb nőjét kellene kiválasztani, ez a lány biztosan közte lenne. Gondolom tart attól hogy nem tetszik esetleg a lánynak, vagy "biztos van valakije". De legalább próbálná meg... Azért is foglalkoztat ennyire ez a dolog, mert én úgy veszem észre a csajon, hogy tetszik neki a barátom. Észrevette, hogy tetszik neki, emiatt figyelt fel rá, és ez a tetszés viszonzásra lelt, szerintem tetszik a csajnak. Van hogy rámosolyog, meg néha ő is keresi a pillantásával a barátomat (még a legelején azt hittem engem :D Aztán esett le ez a dolog a barátom és a lány közt.). Szerintem csak arra vár, hogy a barátom összeszedje magát végre, és leszólítsa őt. De nem tudom hogy tudnám erre biztatni. Nem vagyunk olyan viszonyban, hogy ilyennel előhozakodjak, hogy észrevettem ezeket a dolgokat, és szerintem ezt meg azt kéne meg nem kéne tenned. De ha meg sosem fog rámozdulni a lányra, mert nem elég rámenős, tart a sikertelenségtől hogy beég és akkor utána ciki a lánnyal találkozni, stb., akkor az meg miért jó, hogy a szemét nem tudja levenni róla? Komolyan, ahogy megjelenik látótávolságra a csajszi, a barátom érzékeli, és rajta felejti a szemét. Persze csak addig a pontig, amíg a lány észre nem veszi, és akkor félrenéz.2019. márc. 20. 11:09
1/3 anonim válasza:
Ha egyikkel sem vagy bizalmi viszonyban, akkor szerinte nem kellene foglalkozz az életükkel ennyire..
2/3 A kérdező kommentje:
Kicsit mintha a lány előtt is meg előttünk is titkolná, hogy tetszik nekiy de nem tudom miért. :D Én simán elmondom haveroknak, ha valaki bejön, és igyekszem megismerkedni az illetővel.
2019. márc. 20. 11:18
3/3 anonim válasza:
Én hülyén érezném magam, ha valaki külső személy (aki ráadásul nem is közeli barátom) összeakarna hozni valakivel. Ne szóljon bele, mert csak kínos szitu. Kezdeményezik majd ő, ha akar.
Azt is honnan tudod, hogy egyiküknek nincs valakije? Talán emiatt nem erőlteti a kapcsolatot.
Max annyit tehetsz, hogy biztatod a barátod, ha félénk. De ha elmondásod szerint vele sem vagy közeli viszonyban, akkor nem tudom minek foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!