Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem visszataszító ha egy lány közönségesen beszél a szexről, ha sokat káromkodik meg ilyenek?
Számomra eléggé az. Kiábrándító.
Egy lány szájából a káromkodás sem szép, de mondjuk olyan ember nincs aki legalább néha nem szokott.
De egy ponton túl már eléggé kiábrándító.
De főleg ha a szexről közönségesen beszél, mintha kocsmában lennénk.
Én férfi létemre a barátnőmmel vagy előtte sem beszélek soha így. Nem XIX. századi stílusban vagy latin szappanoperát játszva, de akkor sem d*gás meg hasonlók.
Ti mit gondoltok erről?
Fiúk, lányok vegyesen.
kedves kérdező! nem tudom hány éves vagy, de a szexről, ne kelljen már virág nyelven beszélni, mindenre van szavunk, ha kell ki tudom magam fejezni,
majd idősebb leszel rá fogsz jönni
kérdésem egy nő, hogyan fejezze ki magát? ha tőle a dugás szörnyű? N
Egyébként a szexről való beszéd, nem káromkodás szerintem. Ha azt mondom a szarvasmarhára, hogy marha akkor az sem káromkodás, viszont ha egy embert illetek vele, az már az. Egy nő is mondhatja, hogy tegnap jól megdugtak. Magát minősíti, mint az a férfi, aki azt mondja, tegnap jól megdugtam egy csajt. Nem tudom miért kell kiteregetni a szennyest. Engem nem zavar, ha csúnyán beszél valaki, sőt kb mindenki ejt el csúnya szavakat, szíve joga. De az igen, ha arról regél hogy és mint volt az tegnap este. Az meg, hogy az illető fiú e vagy lány, ebből a szempontból nem is számít.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!