Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hányszor volt eddig szerelmes?
Egyszer. Egy éve ért véget, azóta se voltam képes mást megszeretni.
19/l
Egyszer 10 évesen "beleszerettem" az osztálytársamban, aztán olyan tartósra sikeredett, hogy 17 éves koromban gyógyultam csak ki belőle, de csak mert jött más, akit szerethettem. Egyik sem volt viszonzott, most viszont járok valakivel, akibe nem vagyok szerelmes, de nagyon jó vele lenni, és erősebbnek érzem, mint az eddig érzett szerelmeket.
19/L
4X. Ebből egy plátói.
Még volt két kisebb fellángolás.
26/N
Eddig egyszer több mint 1 éven át, de sajnos viszonzatlan szerelem (volt?).
Nem tudom, hogy még most is szeretem-e, de kezdek megismerni egy másik lányt, talán ezért bizonytalanodhattam el.
17/F
1 gyerek szerelem
1 plátói
és 1 olyan, ahol a harmadik személy vitte a pálmát
20/f
3x
Egy tiniszerelem 15 évesen, ez 17 éves koromig tartott (nem volt párkapcsolat).
Egy tüzes, utálattal keveredett, beteljesületlenül maradt szenvedélyszerelem, 17 éves korom körül kezdődött, és 19 éves koromig tartott.
És végül egy első látásra kialakult, IGAZI, nagyon erős szerelem, ami lassan már 2 éve töretlenül tart (kb. 19 és fél éves korom körül kezdődött).
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!