Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mégis milyen jogon sértegetitek az alacsony fiúkat? Most nektek hogy esne, ha valaki a súlyotok vagy magasságtok miatt gúnyolódna rajtatok? Miért vagytok ilyen szívtelenek?
Itt láttam egy-két alacsony fiús kérdést és borzasztó volt nézni, hogy mennyire megvetitek és undorodtok az alacsony fiúktól. Most ennyire felszínesek a mai csajok vagy mi van?
Kutatások igazolják, hogy az alacsony fiúk sikertelenebbek az életben, főleg párkapcsolatok terén, de most már látom a kérdések is igazolják ezt, hogy a lányok megvetik, kigúnyolják az alacsony fiúkat.
B-szdmeg, nem unod, hogy már a 687. ugyanilyen kérdést írod ki??
Hiába magyarázzák el minden alkalommal, hogy k*rvára nem akkora probléma ez, hogy alacsony vagy?
Szerintem te azt akarod hallani, hogy "igen, a lányok szemetek, és kiröhögik az alacsony faszikat", mert igazolást keresel a sikertelenségedre, és egyszerűbb ráfogni a magasságodra, amin úgysem tudsz változtatni.
Holott a valóság meg az, hogy a sikertelenségednek olyan oka van, amin tudnál változtatni, ha akarnál, csak éppen azt nehezebb elismerni.
Nekem sok haverom van, akik jóval alacsonyabbak nálam, én 183 vagyok, ők 170 körüliek, és mindegyiknek volt már jó néhány nője, többen közülük boldog házasságban, párkapcsolatban élnek, és most kapaszkodj meg: sokuknak magasabb a barátnője.
Szóval ne rinyálj, hanem szedd össze magad. Az egyetlen ok, ami miatt nem tudsz nőt szerezni, pontosan ez az önbizalomhiányos, férfiatlan rinyálás.
hát lehet hogy akkor én nem nőttem nagyra (164 cm) de egy 170 cm-es magasság abszolút nem alacsony szerintem... jó lehet egy 190-es csajnak az, de elég fura volt olvasni hogy elküldtek, ráadásul ordenáré vagy nem tom milyen módon mert "nem vagy férfi"...
Azt nem mondom, hogy kifejezetten az alacsony az ideálom, de pl. éve odavoltam egy velem egy magas (sőőőt 2 évvel fiatalbb) srácért. És még csak szép fiú sem volt (elég speciális az ízlésem) viszont boxolt, vagyis sportolt, ami nagyon szimpi volt benne + jófej volt meg ilyesmik.
Csak gondoltam elírom, hogy lássátok, simán van esélye egy 160-as fiúnak is, 170-esnek meg pláne...
Hanariko. Sajnos vannak ilyen "nők" is, de örülök, h vannak olyan kivételek is mint Te.. Köszi a kellemes szavakat :)
üdv György.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!