Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a viselkesdes? Fiuk szerintetek? 16/L
Figyelt kérdés
A volt baratom,akarhanyszor meglatom mindig kicsit komolyabba valik, furava. Ma is jottem a buszmegallohoz vegig bamult,aztan mikor kozelebb ertem hozza es en is mar kicsit a szemebe neztem elfordult. Beszelgettem a baratnommel, kicsit elorebb mentunk igy elmentem elotte koszontem, o is kis komolyan, aztan utannam nezett. Egy eve volt a baratom nemsokara en meg most sem felejtettem el... Kicsit fura es nem tudom hogy mire veljek, az hogy rossz napja volt nem tudom mennyire vegyem komolyam, mert akkor amikor latom mindig rossz napja lehet? Miutan leszaltunk a buszrol es meg alltam a baratnom elott o lehajtott fejjel ment tovabb,aztan miutan ket hazzal arrebb ment a tenyereivel vegig simitotta az arcat, mint pl. mikor mosakodunk vagy valami olyasmi.2013. márc. 21. 16:38
12/14 A kérdező kommentje:
En nem...
2013. márc. 31. 13:25
14/14 A kérdező kommentje:
Mar elmentem... :) Vissza akart kapni, en hatraltam kicsit, de most ugy allunk, hogy megbeszeljuk, csak epp nem ert ra, sajnos eleg elfoglalt ugyhogy varom, hogy keressen... Felek, hogy nem fog :|
2013. ápr. 14. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!