Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi erről a véleményetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erről a véleményetek? Fiúk, ti is írjatok légyszi. (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok.Az van,hogy van egy fiú(osztálytárs) aki tetszik nekem.És tudom hogy ilyen esetben nem jó semmit tenni,de vannak dolgok amikkel nem vagyok tisztába.Először is,mivel tetszik nekem,hát néha ránézek és akkor azon kapom néha hogy engem néz.Ekkor néha már rögtön elfordítja a fejét,de olyan is van,hogy ha találkozik a tekintetünk,néz egy percig aztán elfordul.Vannak dolgok amikből az tűnik ki nekem,hogy talán tetszhetek neki.Meg enevtés közbe is gyakran néz rám.Ez az egyik.Az is előfordult,hogy ha hozzászóltam valami kis dolog miatt,akkor először rámnézett(mintha valami fontosat akarnék mondani) aztán meg lehajtotta a fejét,és úgy válaszolt.De ez előtt az is megtörtént,hogy kérdeztem tőle valamit,zavarban lett,lassan beszélt és ilyesmik.Meg gyakran szokott a padom mellett állni,a padom körül járkálni,ha én is ott ülök.Szerintem a barátaival beszéltek rólam,de ebben nem vagyok 100%ra biztos.

Illetve egy dolog volt még de azt inkább privibe írom,ha valakit érdekel.

Ezek alapján nekem 2 dolog ugrik be:

1.Nem tetszem neki,a nézések és ilyenek ellenére,egyszerűen csak ez van:nem tetszem neki.

2.Ha tetszem neki,akkor az a "baja" ,hogy félénk?Létezik hogy ilyen félénk legyen?

Én ebbe semmit nem akarok belelátni ami nincs benne..De nagyon nem tudok néha mit gondolni...

megjegyzés:beszélni nem szoktunk,azt a kb.3 mondatot leszámítva.

Előre köszi ha válaszoltok és elolvassátok :)

2013. márc. 20. 22:57
 1/7 anonim válasza:
100%
ha nem mész és nem beszélsz vele nem is tudod meg.:) 14/F
2013. márc. 20. 23:01
 2/7 A kérdező kommentje:

*nevetés közbe

Szóval,az érdekelne,hogy vajon tetszem-e neki,vagy sem?Vagy mit lenne jó csinálnom?

Beszélni(nem erről,hanem egyáltalán bármiről!) nem is tudnék szerintem könnyen,ha még akkor is zavarba jön vagy lehajtja a fejét... ha hozzászólok.

2013. márc. 20. 23:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Közben olvasom válaszod,kedves első:)

Igazából valamennyire én is félénk vagyok..de én valahogy nem vagyok ebben biztos,mert attól tartok hogy én látok bele valamit.

A másik meg amit írtam is,hogy én nem tudom hogy viselkedne,ha mindig ilyen fura.

2013. márc. 20. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Először is korotok? Szerintem bejössz neki, csak ahogy leírtad félénk. Neked csak jeleket kell adnod neki,mivel ő a fiú ezért neki kell kezdeményezni.
2013. márc. 20. 23:05
 5/7 anonim válasza:
Szerintem,egy próbát meg ér,fussatok össze suli utan beszelgetni,tisztázni.De igen elég nagy a valószínűsége,hogy félénk.Hajrá:)
2013. márc. 20. 23:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Én 16,ő 15.
2013. márc. 20. 23:12
 7/7 BATMAN42 válasza:
Szerintem kedvel tèged ès szeretne megismerni ;) De ha nem mondta mèg el akkor elkèpzelhetőhogy fèlènk vagy nem túl dumás... Probálj szerintem keresni vele közös tèmát, kèrdezd meg töle mi a kedvenc szine, ètele ès így tovább.... Ha lesz közös tèmátok ès többet besz3lgettek egymással megèri folytatni ;)
2013. márc. 20. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!