Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek ilyen lányt (többi lent)?
Figyelt kérdés
A lány legyen szép , és okos. Semmiképpen sem öntelt, buta vagy durva.
18/F
2013. márc. 21. 15:55
11/14 anonim válasza:
Beszarok a sok hülye emberen... ha valakinek szép lány kell az már felületes? Miért elítélendő az, hogy az ember a széphez vonzódik, az kell neki? Igen, a belső fontos, de a külső is, aki ezt állítja az hazudik önmagának is... és ezt úgy mondom, hogy én sem vagyok szép.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a két hasznos választ. Igen, sokat járok könyvtárba, ahol szép és okos lányokat látok. És köszi, hogy kiálltál mellettem az ízlésemet illetően. Ment mindkét válaszolónak a zöld mancs.
2013. júl. 3. 11:51
13/14 anonim válasza:
Könyvtárban, fotókiállításon, természetjáró körökben, művészeti szakkörökön
14/14 anonim válasza:
előző vok még, ismerősödnek meg ha van olyan ismerőse, összehozhat vele:)
Vagy esetleg kávézóban?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!