Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a lánynak kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a lánynak kell kezdeményezni?

Figyelt kérdés
ha a fiú nem akar/fél kezdeményezni, akkor nem gáz, ha a lány teszi meg az első lépést?

2013. márc. 21. 15:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem kell, de ő is megteheti. Elvégre egyenjogúság van vagy mifene.
2013. márc. 21. 16:28
 12/24 anonim ***** válasza:
B+ nem szemezni kell, nézni meg látni. Ha nem látsz, bocs.
2013. márc. 21. 17:07
 13/24 anonim ***** válasza:

"Másrészt a pasinak szüksége van a vadászás élményére. Ha a lány kezdeményez, az olyan, mintha a szarvas lelőné magát és bemászna a csomagtartóba. Szemezz, pislogj, mosolyogj, keresd a testi kontaktust. Ezek mind egyértelmű jelek. Amelyik férfi ezekből nem ért, hanem mint a fenti egyed, közli, hogy nyisd ki a szád, azért van, azzal meg nem is érdemes foglalkozni, mert csak az különbözteti meg a növényektől, hogy helyet tud változtatni. "

gratulálok, tekintsetek magatokra úgy mint egy drabab vacsorahús, aztán nyafogjatok, hogy úgy is használnak a férfiak, vagy hogy "gyáva a pasi" mert gyávák vagytok lépni.

de amikor sütni kéne, vagy mosogatni, akkor már hirtelen nincs klasszikus nemi szerep.

idióta, te tényleg csak tömni való vagy, mint a csirkehús.

"És ha a fiú nem szemezős típus, akkor mégis hogy venné észre a csajt, ha az nem szól, már elnézést?"

idióták, ismertem 1 rakás ilyen betoji, beképzelt libát, aki nem mert kezdeményezni mert a férfi dolga, igaz, hogy majd megdöglöttek kínjukban, de inkább nem meri kinyitni a száját, mert ugye 1 nő nincs hozzászokva a kudarchoz(fedőszöveg hogy gáz meg ribancos). inkább küldözgeti a kétértelmű morzejeleket, mert onan még vissza lehet táncolni hogy áá dehogy, csak pont véletlenül nézlek napi 8 órában, hová gondolsz. röhejesek. :D az ilyen meg is érdemli, hoyg kínlódjon, meg csak dugni szedjék fel.

2013. márc. 21. 19:58
 14/24 anonim ***** válasza:

Én a konyhában is tartom magam a klasszikus nemi szerepekhez.

Egyébiránt ha egy pasi arra sem képes, hogy odajöjjön és leszólítson, akkor így járt, akkor egy kapcsolatban sem lenne eléggé férfi. Aki meg nem veszi észre, ha egy lány szemez vele, az nem elég figyelmes - a kapcsolatban sem. Ez nálunk lányoknál is az első rosta. Ha kiestél, nincs következő kör. Az meg, hogy vadásznivaló/tömnivaló hús lennék... evolúciós pszichológia. De hát miket beszélek annak, aki ekkora gyökér.

25/N

2013. márc. 21. 22:03
 15/24 anonim ***** válasza:

"Én a konyhában is tartom magam a klasszikus nemi szerepekhez. "

nem mindenki a klasszikus szerepek híve. csak ezért legyávázni egy férfit, mert egyenjogúnak tekinti a nőt, iszonyatos korlátoltság.

"Egyébiránt ha egy pasi arra sem képes, hogy odajöjjön és leszólítson, akkor így járt, akkor egy kapcsolatban sem lenne eléggé férfi."

ez ugyanígy van a lánnyal is, ha mindentől tojik és fadarab, attól a kapcoslatban sem érdemes sokat várni.

"Aki meg nem veszi észre, ha egy lány szemez vele, az nem elég figyelmes - a kapcsolatban sem."

ugyan már, attól hogy valaki bámul, nem jelenti azt, hogy szerelmes beléd. és főképp nem jelenti azt, hogy ha nem megy oda, hogy nem vette észre vagy gyáva.

"De hát miket beszélek annak, aki ekkora gyökér. "

igazad van, én vagyok a hülye hogy leállok magyarázni egy nő(vény)nek. a nők többsége úgyis egy primitív tömnivaló csirke. fölöslegesen magyarázok, mert a csökött emberek úgyis a saját hülyeségük után mennek mindig. megy a hisztizés, de lusták vagytok tenni bármiért is. aztán megint hisztiztek, ha csak arra használnak, amire használhatók vagytok. igaza volt platónnak, a nők csak szaporodásra jók.

2013. márc. 22. 02:35
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha egy fiú ne adj Isten el mer gondolkodni és véletlenül nem veszi észre ha szemez vele egy lány vagy nem szokta bámulni az embereket, mert bunkóságnak tartja, akkor az már nem figyelmes, és biztos nem lehet vele jó kapcsolatot kialakítani. Ehhez a "logikához" csak gratulálni tudok, Isten mentsen meg az ilyen nőktől mindenkit, kedves férfitársaim!
2013. márc. 22. 14:22
 17/24 anonim ***** válasza:

" Ha egy fiú ne adj Isten el mer gondolkodni és véletlenül nem veszi észre ha szemez vele egy lány vagy nem szokta bámulni az embereket, mert bunkóságnak tartja, akkor az már nem figyelmes, és biztos nem lehet vele jó kapcsolatot kialakítani. Ehhez a "logikához" csak gratulálni tudok, Isten mentsen meg az ilyen nőktől mindenkit, kedves férfitársaim!"

én is így vagyok vele, szerintem okkal "félnek" az ilyen nőktől. ez a tipikus hisztizőskombinálósbeszélninemtud fajta. és az a szomorú, hogy ezek sokszor akár 25-30 éves "nők", de agyilag a kiskamaszok szintjén vannak.

30 felett meg amikor már minden pasi "fél tőle" és inkább "a fiatalakkal mer csak kikezdeni", jön a házasság, gyerek (leláncolás), meg a vibrátor, chippendalek. ha nagyon gazdag, akkor plasztika, persze ahhoz már előre egy gazdag színészt/rendezőt/üzletembert kell bekampózni.

de ha megmondod neki hogy bocs hülye vagy/ronda/stb, akkor vérig sértődik.

mindegy, halott téma, itt kb mindenki úgyis az ellenkezőjét kamuzza, mint a valóságban van.

2013. márc. 22. 15:00
 18/24 anonim ***** válasza:

hisztizőskombinálósbeszélninemtud-fajta, akitől félni kell.

Valóban, ha egy önállóan gondolkodó nőtől félni kell, akkor igen. Hisztizni nem szoktam, ha a logikus gondolkodás nálad már kombinálásnak minősül, akkor azt ezek szerint igen. Beszélni pedig úgy tűnik, elég jól tudok - példának okáért veled ellentétben ismerem a nagybetűket és képes vagyok egy összetett mondatot megfogalmazni. És továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ezek, amiket felsoroltatok csak kifogások, ahelyett, hogy beismernétek, hogy gyávák vagytok/kényelmesek vagytok/féltek a visszautasítástól.

25/N

2013. márc. 22. 16:24
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát kedves 25/N, én pedig azt gondolom, hogy pont hogy inkább te vagy az aki fél beismerni, hogy semmi értelme annak amit mond, az észérvekkel szemben. De további jó szemzgetést kívánok neked, addig én egy intelligens nővel inkább elbeszélgetek, amíg te szemezgetsz:D:D
2013. márc. 22. 16:35
 20/24 anonim ***** válasza:

"Hát kedves 25/N, én pedig azt gondolom, hogy pont hogy inkább te vagy az aki fél beismerni, hogy semmi értelme annak amit mond, az észérvekkel szemben."

igen, ez is benne van, de én lassan már úgy gondolom, hogy a többség valóban fel sem fogja mit beszél. ezt csinálják, elkezd gyerekes módon kötekedni, hisztizni, hogy ő nem hisztizős, hanem szuperkislány, aztán csodálkozik, hogy csak megmosolyogják és messzire elkerülik az "igazi férfiak". a tapasztalatlan tinifiúk még biztos megennék ezeket a szövegeket, de aki nem először hallja, az max mosolyog és odább áll.

"intelligens nővel inkább elbeszélgetek, amíg te szemezgetsz:D:D"

a tyúkok szemezgetni szoktak, a nők beszélgetni, ilyen egyszerű a magyarázat. :D

2013. márc. 23. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!