Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lánynak kell kezdeményezni?
Kedves 2. ne beszélj többes számba..
Adtál neki jeleket? Mert lehet azért nem lép.. Velem is volt ilyen, várta hogy lépjek felé, de jeleket nem küldött. Így meg azért nehéz. Ha adtál neki, akkor pedig fél kezdeményezni, így neked kell.. Sajnos ez ilyen.:D
de, gáz, inkább epedj utána, de nehogy lépni merj, mert az ciki. mindenki tudja, hogy a jó nő, az olyan mint a fadarab.
"Néha a nők is félretehetik a büszkeségüket."
meg a félelmeiket, bár a kettő sokszor kapcsolódik
"igazából az a probléma, hogy annyira gyávák a férfiak manapság, hogyha a nő nem kezdeményezne lassan kihalna az emberiség.. selejtesek sajnos a mai férfiak.. :("
kár, hogy nem sok ilyen történetet ismerek, de a fordítottjára tudok pár példát. nem a férfiak lettek selejtesek, hanem a nők beképzeltebbek. azt hiszik, ha rondák, ostobák, és enm jön be senkinek, akkor mindenki félénk. nevetséges.
"Adtál neki jeleket?"
ezeket a morze baromságokat felejtsétek el, a férfiakat enm érdekli az ilyesmi, ha valamit akarsz nyisd ki a szád, nem csak szexre jó.
Mi a franctól kell félni ? A pinát szeretitek de ahoz már nincs vér a pucában hogy ne egy discoban kezdj ki egy csajjal, mikor már ittál ?! Én bátran leszolitom a szorolapozo lanyokat ha az kulsore bejon. Nem garantalt a siker, de voltam mar olyan, hogy " bocsi de van baratom, minden esetre orulok, hogy vannak ferfiak "
20/F
Volt már olyan *** Szerintem ne a nő kezdeményezzen.
6. voltam.
Nem gáz, de ha ügyes vagy, felesleges.
Másrészt a pasinak szüksége van a vadászás élményére. Ha a lány kezdeményez, az olyan, mintha a szarvas lelőné magát és bemászna a csomagtartóba. Szemezz, pislogj, mosolyogj, keresd a testi kontaktust. Ezek mind egyértelmű jelek. Amelyik férfi ezekből nem ért, hanem mint a fenti egyed, közli, hogy nyisd ki a szád, azért van, azzal meg nem is érdemes foglalkozni, mert csak az különbözteti meg a növényektől, hogy helyet tud változtatni.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!