Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezeket az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezeket az osztálytársam?

Figyelt kérdés
Megérint többször is, aztán úgy csinál, mintha nem is ismerne, kerül engem. Ha egymás közelében vagyunk, akkor kerüli a szemkontaktust, meg mintha engem is, de távolról viszont sokszor néz engem, órákon is jónéhányszor észrevettem hogy engem bámul. Ha egyik órán pl úgy ülök, hogy az egyik oldalon másik fiú mellett és beszélgetek is vele, akkor szoktam figyelni, és állandóan hátrafele forog és minket néz. De ha pl az osztály valamelyik k*rvája ott van a közelében, és én is ott vagyok a közelükben, akkor inkább odamegy az egyikükhöz és ott hülyéskedik velük, valamikor puszit is ad nekik. De ha ők tetszenek neki, akkor miért csinálja velem ezeket?? Ha mondjuk késtem óráról, hallottam, hogy ő szólt a tanárnak, hogy muszáj-e ezt beírni, vagy ha a tanár kérdésére nem tudtam válaszolni, akkor ő rögtön bekiabálta a megoldást. Meg egyszer az egyik fiú hülyeségből piszkált engem, akkor megvédett, hogy hagyjon már engem, ne piszkáljon már. 17/l
2013. márc. 20. 22:33
 1/7 anonim ***** válasza:

höhöhöh:P

a kis lovagocska:D

2013. márc. 20. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Tutira jó vagy nála!
2013. márc. 20. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
ODAVANÉRTED
2013. márc. 20. 22:39
 4/7 A kérdező kommentje:
De hát ha tetszem neki, akkor miért azokkal a lányokkal van mikor ott vagyok én is. Ha tetszem neki, akkor nemhogy odajönne, ha akarna valamit. Vagy ez amiatt is van, hogy én nem nagyon jelzek vissza neki? Mert én azért nem szoktam olyan feltünően bámulni, meg hozzáérni se nagyon szoktam. Az egyik barátnőmnek is szerintem tetszik ez a fiú, bár egyszer rákérdeztem és azt mondta, hogy nem akar a fiútól semmit. De akkor minek bámulja állandóan a fiút?! Meg ott áradozik a fiúról, de azt viszont nem tudja, hogy nekem is tetszik. Ilyen helyzetben mit lehetne tenni??
2013. márc. 20. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Annyi kérdésed van, hogy az még a wikipedianak is sok lenne...:D

Gyanítom, azért van más csajokkal hogy kicsit "húzza az agyadat", de közben kíváncsi, hogy kikkel beszélsz, mit csinálsz. Bejössz neki, csak lépésre vár úgy érzem.

2013. márc. 20. 23:16
 6/7 A kérdező kommentje:
milyen lépésre?? Konkrét kezdeményezésre, hogy hívjam el én, vagy csak az övéihez hasonló jelekre?
2013. márc. 24. 10:16
 7/7 anonim válasza:
lépésre,hogy érezze h ő is tetszik neked. Szerintem beszélges többet vele vagy hülyéskedj vagy csinálj olyasmiket mint őő..!!! :))
2013. ápr. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!