Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha így adnám meg a tel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha így adnám meg a tel. Számomat, mit szólnál hozzá? :D Le fog esni neki, hogy direkt adtam meg?

Figyelt kérdés

Van egy srác. Nagyon bejön. Valszínűleg én is neki. Nemrég ismertem meg. Ritkán beszélgetünk - mikor alkalom nyílik rá. Sajnos mindig a haverjaival van, így kettesben nem tudunk beszélgetni. Msnje nincs. Ezért gondoltam, vhogy telefonszámot kéne cserélni, mert így túl lassan haladnak a dolgok, hisz alig talizunk. Ezen az oldalon kaptam azt az ötletet, h mikor beszélgetünk, kérjem meg, h csörgesse meg a telómat, merthogy nem találom.:D Aztán megcsörget, én meg megtalálom a mobilomat az iskolatáskámban... Így meglesz az Ő száma, és meglesz neki az én számom.:) Nah. Ti mit szólnátok hozzá?:D Szerintetek mennyire átlátszó? És elmentené a számomat? Hogy érhetném el, hogy utána fel is használja a számomat?:P:)

16/L

2009. szept. 16. 20:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%
neked fel kell tenned napi 3 kérdést hogy hogyan kell pasizni? Mér nem mész simán oda és hívod el valahová...
2009. szept. 16. 21:11
 12/21 A kérdező kommentje:
Tudtommal az oldal azért van, hogy kérdéseket tegyünk fel.:) És ha olyan válaszok jönnek, amik olyanok, mint a tiéd, akkor sztem egyértelmű, hogy miért teszek fel ennyi kérdést. Mert kevés normális választ kapok (nekik köszi, mert vannak, amik tényleg hasznosak:)). Sztem Te se mennél oda csak úgy hozzá, és hívnád el... ha mégis, akkor grat. Sajnos én nem vagyok ennyire merész.
2009. szept. 16. 21:21
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Dehogynem, ha tetszik valaki akkor odamegyek dumálok, ha látom hogy kb okés a projekt, akkor elhívom. így működik ez.
2009. szept. 16. 21:39
 14/21 A kérdező kommentje:

De Te gondolom pasi vagy.:D

Mindenesetre én nem ilyen vagyok...:/

2009. szept. 16. 21:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

és ha nem tudod fejből a számodat? erre azért figyelj. :)

"várj, meg kell néznem a telómban a számot, hogy aztán újra elrejthessem, és megcsörgethesd, hogy megtaláljuk.."

2009. szept. 17. 00:20
 16/21 A kérdező kommentje:
XDD tudni fogom a számomat:D de köszi:D
2009. szept. 17. 07:48
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
és ha rejtett számról hív majd?és nincs mersze mit kezdeni a Te számoddal? :D
2009. szept. 22. 16:20
 18/21 A kérdező kommentje:
akkor így jártam:D de talán egy próbát megér. ha nem jön össze, akkor sincs semmi:D
2009. szept. 22. 16:27
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az egész így jó, csak a végén mond neki, hogy hívj ha akarsz találkozni :D Mert lehet nem esik le neki :D F/15
2009. szept. 22. 18:09
 20/21 anonim ***** válasza:

Ne találd meg magadnál! Este hívd fel, döbbenj rá hogy ő az, aztán újságold el h hol volt a teló! :) Már nevettek és beszélgettek, szal sínen vagy!

Ha azt kérdezi hol volt és őőő a válaszod akkor is, csak másképp!

2009. szept. 22. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!