Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha így adnám meg a tel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha így adnám meg a tel. Számomat, mit szólnál hozzá? :D Le fog esni neki, hogy direkt adtam meg?

Figyelt kérdés

Van egy srác. Nagyon bejön. Valszínűleg én is neki. Nemrég ismertem meg. Ritkán beszélgetünk - mikor alkalom nyílik rá. Sajnos mindig a haverjaival van, így kettesben nem tudunk beszélgetni. Msnje nincs. Ezért gondoltam, vhogy telefonszámot kéne cserélni, mert így túl lassan haladnak a dolgok, hisz alig talizunk. Ezen az oldalon kaptam azt az ötletet, h mikor beszélgetünk, kérjem meg, h csörgesse meg a telómat, merthogy nem találom.:D Aztán megcsörget, én meg megtalálom a mobilomat az iskolatáskámban... Így meglesz az Ő száma, és meglesz neki az én számom.:) Nah. Ti mit szólnátok hozzá?:D Szerintetek mennyire átlátszó? És elmentené a számomat? Hogy érhetném el, hogy utána fel is használja a számomat?:P:)

16/L

2009. szept. 16. 20:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

bocs én lány vagyok...

egy próbát megér:DCSak tanuld meg fejből a telefonszámod,meg hitelesen add elő hogy bakker a telcsim hol van:D

Én játszottam már ezt...akkor bejött:D

20L

2009. szept. 16. 20:48
 2/21 anonim válasza:
100%

"Hogy érhetném el, hogy utána fel is használja a számomat?:P:) "

hazamesz es kuldesz neki egy smst :D

2009. szept. 16. 20:48
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Háát, ha közömbös a csaj akkor, nem hiszem h eszembe jutna hogy elmentsem. De sztem nem így kéne csinálni, hanem mosolyogj rá sokat, adj neki jeleket, szemezgess vele, hogy könnyebben merjen lépni, ha bejössz neki!

15/F

2009. szept. 16. 20:49
 4/21 A kérdező kommentje:

és mit írnék az smsben?:D

am köszi. örülök h valakinek már bevált:D akkor nálam is van remény:P:)

2009. szept. 16. 20:50
 5/21 A kérdező kommentje:
3.válaszoló! Már lépett, és biztos, hogy nem vagyok közömbös csaj számára.:$ És ő "hajt" is rám, mikor tud... csak a haverjai nagyon útban vannak, és így nem nagyon lépünk egyrő a kettőre. Ha meglesz a számom neki, akkor ki tud hívni sétálni, vagy bármi, és akkor végre lehetünk kettesben.:) Én csak segítenék neki, h haladjunk már, mert félek, hogy megunná, h nincs semmi.:D
2009. szept. 16. 20:52
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha hitelesen adja elő, akkor a srác tényleg azt hiszi, hogy tényleg nem találja a telefonját, és legfeljebb eső fog leesni, de a célod nem... ez sztem hülyeség így megadni a telszámodat, azt mondod meglesz neki, ha ki nem törli épp... inkább javaslok egy jobb megoldást: mozi, de cselesen:D Beszélgettek, beszélgettek... felhozod lesz valami jó film a moziba(mind1 mi csak legyen valami film)... Nem lenne kedved elkísérni a moziba félek egyedül elmenni:D ... ha a srác nem meleg, nincs barátnője, és te csak 1 kicsit is jól nézel ki akkor tuti nem mond nemet, és akár a telszámát is elkérheted így:D... hát nem jobb ötlet mint a tiéd. Ha a helyedben lennék tuti kipróbálnám 1 próbát megérne, csak én fiú vok és nem mondhatom h félek egyedül.

20F

2009. szept. 16. 21:02
 7/21 anonim válasza:
86%
írd meg neki sms-be: köszi, hogy megcsörgettél és megtaláltam a telóm. amúgy hogy vagy?:D
2009. szept. 16. 21:08
 8/21 anonim ***** válasza:
71%
21:02! Mért, amúgy félsz? xD
2009. szept. 16. 21:08
 9/21 anonim ***** válasza:
71%
20:02 es vok, dehogy félek, de sztem nagyot néznél, ha egy fiú így állítana oda egy lányhoz: félek egyedül kísérj el:D, úgyértem ez csajoknak jó szöveg, de fordítva nem.
2009. szept. 16. 21:11
 10/21 anonim ***** válasza:
43%
hopsz 21:02
2009. szept. 16. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!