Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aatyesz11 kérdése:
A féltékenységet le lehet küzdeni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy barátnőm már több mint 3 éve, most érettségizik. És még az elején egy osztály kiránduláson csinált valamit amit nem kellett volna. Nem csalt meg,de azért nem kellett volna megtörténnie. Nem hagytam el őt, sokmindent tett már azért hogy elfelejtsem, bünhődött is eleget. A gond az hogy valamiért akkor se tudom tul tenni magam rajta. A hibája miatt nem engedtem kirándulni többet az osztálytársaival. Utolso éve és kérte hogy had mennyen, utolso kirándulása stb. És hogy soha többet nem csinál semmit,tanult belőle. El engedem őt most, de nagyon félek. És ráadásul azota nem akkorák,de pár kisebb-nagyobb dolgok voltak még. De azok nem olyan sulyossak2013. márc. 20. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!