Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aatyesz11 kérdése:
A féltékenységet le lehet küzdeni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy barátnőm már több mint 3 éve, most érettségizik. És még az elején egy osztály kiránduláson csinált valamit amit nem kellett volna. Nem csalt meg,de azért nem kellett volna megtörténnie. Nem hagytam el őt, sokmindent tett már azért hogy elfelejtsem, bünhődött is eleget. A gond az hogy valamiért akkor se tudom tul tenni magam rajta. A hibája miatt nem engedtem kirándulni többet az osztálytársaival. Utolso éve és kérte hogy had mennyen, utolso kirándulása stb. És hogy soha többet nem csinál semmit,tanult belőle. El engedem őt most, de nagyon félek. És ráadásul azota nem akkorák,de pár kisebb-nagyobb dolgok voltak még. De azok nem olyan sulyossak2013. márc. 20. 12:03
11/21 A kérdező kommentje:
Neharagudj, de irtam hogy nemcsalt meg. És a többi szingli volt. De nemtudom melyik félnek tetszene ha a barátnője másfiukkal alszik
2013. márc. 20. 12:28
12/21 anonim válasza:
de nem gondolod, h osztalytarsak? nem idegen pasik!!! akiket már nyilván azelőtt ismert, h veled összejött. és ha lett volna vmi, szted elmondta volna?
13/21 anonim válasza:
Azt hiszem a névválasztásod sem véletlen. Egyszerübb lett volna azért a PÁTER. Gyakorlatilag 3 éve uralkodsz a "barátnöd" fölött? 'és hagyja? Remélem hamarosan felébred a kislány és nagyon keményen elzavarja a rabszolgatartoját, elkezd élni.
14/21 A kérdező kommentje:
milyen lehangoloak vagytok. Én nem negativ tanács miatt irtam ide. És nem uralkodok felette. És nem ismeri őket régebb ota. De elég szép ha ti hagynátok hogy a párotok, csak ugy akárkik között aludjon.
2013. márc. 20. 13:18
15/21 anonim válasza:
Én megértelek valamilyen szinten. Jártam hasonló cipőben.Bizalmam még most kezd csak helyre állni, 2 év után. De én soha nem tiltottam meg neki semmit, csak féltékenyebb voltam.Bár kerülte, hogy bármit is félreértsek. Szerintem oké, legyen benned egy kis félelem mert megbántott vele, de próbálj ezen túl lépni. Szerintem neki is jó lecke volt. A kapcsolat semmit nem ér ha félelemben töltöd. Elmegy a kirándulásra és ennyi. Nem kell ebbe többet belegondolnod mint ami van. És az meg, hogy befeküdt a fiúk közé legyél féltékeny, de nem csalt meg ezt ne felejtsd el.
16/21 anonim válasza:
de most egyet mondj már meg, ha kirándulás, akkor nyilván egy osztályba járnak. mindegy is, nap mint nap együtt vannak a suliban úgyis. akkor miért nem dobtad ki, ha annyira zavar? gondolom a külön való szórakozásokat, meg a haverokkal való találkozásait is tiltod. na, én akkor dobnám a pasim, ha ilyen feltételeket szabna. képzeld el, nálam is aludt már haver, és az égvilágon semmi se történt!!! sőt, laktam is együtt albérletben haverommal, és a pasim nem volt féltékeny, mert felfogta ésszel, h attól, h mi járunk, még nem fogom kidobni a lakótársamat.
17/21 A kérdező kommentje:
igen. Most neharagudj meg, de végre egy normális válasz. És nekem is megvannak a rigojáim, én ezt jol tudom. És az akkor volt, én magam is jol tudom, sőt nem is akarom neki tiltani, hogy mennyen. Akkor ugy gondoltam, most már igy. Itt a legfőbb kérdés csak az, hogy egyáltalán hogy lehet magam részéről azt a félelmet leküzdeni. Ennyi. És bizni már jobban bizok benne, és azért nem hagytam el,mert nem csalt meg, de ettől még fájdalmas. Nem vagyok én egy pszichopata. A legtöbb dologra okom van. És csupán szeretném folytatni vele, de ugy hogy közben ezt is leakarom küzdeni :D
2013. márc. 20. 19:45
18/21 anonim válasza:
na, akkor csak megértettük egymást:) egy párkapcsolatban a felek akaratlanul is okoznak egymásnak fájdalmat. sokszor vmi vkinek normális, a másiknak meg nem az, és fáj. de ettől még a másik nem szánt szándékkal okozott fájdalmat. semmi sem történt, se megcsalás, se semmi. hidd el, tapasztalatból beszélek, mert én is voltam már ilyen helyzetben!! a kirándulásokon meg amúgy is hajnalig meg a marhulás, szóval.. nyugi.. no para!!!! ezt meg úgy tudod leküzdeni, h sokat beszélgetsz vele, és idővel megismered.
19/21 anonim válasza:
vagy melyik válaszra irtad, h normális? mert én mindvégig normálisan válaszoltam....
20/21 A kérdező kommentje:
Lehet. Am. bocsi. Nem figyeltem hogy ki ir nekem,csak azt hogy mit. De arra értettem a normális választ, amit az imént irtál. Mert eddig csak lekezelő,lehangolo full negativ választ kaptam ráadásul olyan durván, hogy.... Pedig én nem akarok ártani, pont hogy javitani szeretnék :D ÉS köszi a választ
2013. márc. 20. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!