Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk és a parfümözés. Ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk és a parfümözés. Ez a srác miért fújta be magát?

Figyelt kérdés

A srác úgy fújta be magát elég erősen (de még kellemesen) parfümmel, hogy a munkahelyre beért és közvetlenül akkor fújta magára, mert az egyik helyiségben még eléggé éreztem az illatot, meg a srácon is. Ami FURA, hogy egész munkaidő alatt csak velem (mint nőneművel) találkozhatott, senki mással. Vagyis még pasikkal igen, de nekik csak nem fújja be magát, mert minek... Szóval elképzelhető, hogy csak miattam fújta be magát, hogy nekem imponáljon a jó illatával? Azért gondolkodok ezen, mert tökre így tűnik, viszont nem gondolnám, h esetleg tetszenék neki.

Szóval nem tudom, h fiúk, ti saját magatok "szórakoztatására" is tesztek magatokra illatot (ráadásul bőven)? Valamelyik hímnemű igazítson már útba. :))

24L

Ha közvetlen egy lánnyal való találkozás előtt (akár csak simán munkahelyen) beparfümözitek magatokat, az általában azt jelenti, hogy imponálni akartok a lánynak?

Tehát NEM randi előtt, hanem pl. munkahelyen, ha egy srác közvetlenül a munkába érkezés után fújja be magát (a munkahelyen), ahol már csak 1 lány van és

2013. márc. 19. 22:36
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Egyébként a kérdésemben (és az alatta kifejtett szövegben) lévő dolgok teljesen Rád vallanak? Vagy csak bemagyarázod, hogy ugyan Te is lehetnél? :P

Amúgy van egy olyan érzésem, hogy úgysem fog kiderülni, h ki-ki. :D

2013. ápr. 12. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!