Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk és a parfümözés. Ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk és a parfümözés. Ez a srác miért fújta be magát?

Figyelt kérdés

A srác úgy fújta be magát elég erősen (de még kellemesen) parfümmel, hogy a munkahelyre beért és közvetlenül akkor fújta magára, mert az egyik helyiségben még eléggé éreztem az illatot, meg a srácon is. Ami FURA, hogy egész munkaidő alatt csak velem (mint nőneművel) találkozhatott, senki mással. Vagyis még pasikkal igen, de nekik csak nem fújja be magát, mert minek... Szóval elképzelhető, hogy csak miattam fújta be magát, hogy nekem imponáljon a jó illatával? Azért gondolkodok ezen, mert tökre így tűnik, viszont nem gondolnám, h esetleg tetszenék neki.

Szóval nem tudom, h fiúk, ti saját magatok "szórakoztatására" is tesztek magatokra illatot (ráadásul bőven)? Valamelyik hímnemű igazítson már útba. :))

24L

Ha közvetlen egy lánnyal való találkozás előtt (akár csak simán munkahelyen) beparfümözitek magatokat, az általában azt jelenti, hogy imponálni akartok a lánynak?

Tehát NEM randi előtt, hanem pl. munkahelyen, ha egy srác közvetlenül a munkába érkezés után fújja be magát (a munkahelyen), ahol már csak 1 lány van és

2013. márc. 19. 22:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Én általában azért fújom be magam, mert szeretek érezni magamon egy kellemes illatot, ami illik hozzám.

De!!! Ezen kívül azért ott motoszkál a fejemben, hogy mi van, ha pont a "mai napon" találkozok össze egy lánnyal, aki nagyon tetszik... :)

Szóval szerintem simán benne van a pakliban, hogy rád is jó benyomást akar tenni. Én nyitnék felé a te helyedben, lehet kell neki egy kis bátorítás (pl. jegyezd meg neki, hogy mennyire jó illata van), a reakciójából úgyis kiderül minden :)

2013. márc. 27. 09:28
 22/31 anonim ***** válasza:

Szerintem az sem gáz, hogy ha megkérdezed, van-e barátnője.

Ha valakivel nap, mint nap együtt dolgozol, akkor nincs abban semmi, ha ezeket az alap magánéleti információkat megosztjuk, megkérdezzük egymástól, hogy van-e gyereke, felesége, barátnője, hány éves, hol lakik, szülőknél, saját lakásban, stb.

De úgy is kérdezheted kedvesen, hogy: amúgy van párod? És rögtön hozzáteszed, hogy: de nem azért kérdezem, ne értsd félre!

Hiszen nincs abban semmi, ha barátkozol a kollégáiddal, és ezt is megkérdezed tőlük. Ettől még nem fogják azt hinni, hogy rájuk vagy gerjedve.

2013. márc. 27. 14:27
 23/31 A kérdező kommentje:
Nap mint nap azért nem találkozunk, de nem rossz ötlet, amit írsz/írtok. Köszönöm a válaszokat, én is épp gondoltam ilyesmire, h igazából én is befújom magam, de magam miatt, viszont nekem is motoszkál a fejemben a gondolat... :D
2013. márc. 27. 19:14
 24/31 anonim ***** válasza:
Sok pasi nem tudja mennyi az idealis. Amugy nem cigizik? Egyik kolleganöm olyan büdösen fujja magat, hogy 5 percig nem kapok levegöt utana, de nagy bagos es nem erzi.
2013. ápr. 10. 14:31
 25/31 anonim ***** válasza:

Hol dolgozol kérdező?

Remélem nem én vagyok az a srác. xD

2013. ápr. 10. 14:50
 26/31 A kérdező kommentje:
Azt én is remélem, elég ciki lenne. :D :D
2013. ápr. 10. 20:39
 27/31 anonim ***** válasza:
Na szóval hol is dolgozol? :-D
2013. ápr. 11. 15:16
 28/31 A kérdező kommentje:
Hol... hol... Nem hinném, hogy Te vagy az. Vagy Te lennél, akkor mi lenne? :D
2013. ápr. 12. 20:15
 29/31 A kérdező kommentje:
*ha
2013. ápr. 12. 20:15
 30/31 anonim ***** válasza:
Akkor biztos lehetnék benne, hogy pl. a te figyelmed is felkelti az a parfüm, amelyet használok. :-D
2013. ápr. 12. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!