Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány megadja a nevét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány megadja a nevét, hogy jelöljem be facen és azt mondja, hogy majd beszélünk akkor miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 22:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lány. A fiúk nem ilyen körülményesek!
2013. márc. 17. 22:31
 12/16 A kérdező kommentje:
ha privátban leírnám neked a teljes sztorit tudnál nekem segíteni? vagy legalább elmondanád mire számítsak :D
2013. márc. 17. 22:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Oké, írj nyugodtan! :)
2013. márc. 17. 22:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi lányok szoktunk várni a válasszal, de mondjuk én úgy csinálom, hogy csak az üzenet elejét olvasom el és direktbe nem nyitom meg az egészet, mivel utána így nem lesz nyavalygás, hogy mért nem válaszoltam még. Oké a nyalvalygás erős szó, de tényleg volt, hogy egy srác vitázni kezdett velem, hogy mért nem válaszoltam rögtön stb...
2013. márc. 17. 22:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Nálam is volt már, hogy írt egy fiú facebookon, akit előzőleg ismertem meg és tetszett is, de húztam az időt, hogy visszaírjak. Nem tudom megmagyarázni miért, de csak fél nappal később írtam vissza, talán fel kellett készülnöm, össze kellett szednem a gondolataimat :D Nyugodj meg, egy lánynál nem mindig jelenti azt, hogy nem érdekled, ha nem ír vissza mindjárt.

20/L

2013. márc. 18. 09:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Gondolja, hátha nem találod meg és akkor viszonylag könnyen megoldja és nem kell sértegetnie.
2013. márc. 18. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!