Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennek a megnyilvánulásnak mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a megnyilvánulásnak mi lehet a veleje? Lányok, ti mikor mondtok/mondanátok ilyesmit?

Figyelt kérdés
A minap hivatalos ügyben jött hozzám egy lány, akit látásból ismerek, szoktunk köszönni, ha összefutunk az utcán. Bemutatkoztunk egymásnak, és a lány azt mondta, hogy most már legalább tudni fogja, hogy kinek integet az utcán. Furcsa, mert egyáltalán nem szokott integetni. Ezt most vajon csak poénnak szánta volna, vagy hirtelen nem tudott mit mondani? Mert azt vettem észre, hogy talán bejövök neki. Szóval vajon utalni akarhatott ezzel valamire? Köszi a válaszokat.

2013. márc. 17. 22:03
1 2
 1/11 fospuska ***** válasza:
még mindig nem jutottál el odáig,hogy felhívd a munkahelyén....? :)
2013. márc. 17. 22:06
 2/11 anonim ***** válasza:

milyen hivatalos ügy volt? :D

Szerintem ha meg akarod szerezni, lépj. Nyilvánvaló, hogy felktetted az érdeklődését.

2013. márc. 17. 22:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem. :) Félek, hogy lejáratom magam. :( Általában rosszul ítélem meg az ilyen helyzeteket, rendszerint kiderült, hogy félreértettem a dolgokat, és valójában nem is jöttem be a lányoknak.
2013. márc. 17. 22:09
 4/11 A kérdező kommentje:
#2: Valami papír kellett neki. Miből annyira nyilvánvaló? És ha nem lát bennem többet, és csak hülyét csinálok magamból?
2013. márc. 17. 22:12
 5/11 anonim ***** válasza:
lehet hogy igen. De hivd el randira finoman ha tetszik. legfeljebb nemet mond. Van ilyen. Nincs ebben semmi ciki.
2013. márc. 17. 22:17
 6/11 A kérdező kommentje:
De, elég ciki lenne utána összefutni az utcán. Vagy ha a munkahelyén megtudnák, és mindenki erről beszélne (kis faluban terjednek a hírek). Ráadásul a visszautasítás azt jelentené, hogy ugyanúgy nem kellek neki, mint ahogy eddig nem kellettem senkinek, és hogy megint félreértettem mindent. Tudom, hogy túlagyalom a dolgokat, csak nem szeretnék pofára esni, ha lehet.
2013. márc. 17. 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Pdig ebben nincs semmi ha elhivod valahova. nme a kezét kéred meg könyörgöm..... De tiszta sor hogy a hozzáállásoddal van a baj. Ez az ugysem miondana igent mivel senki sem mondd stb... Ebből amit kérdeztél senki nem tudja megmondani mért mondhatta. Csak ö tudná. És egy elhivás mondjuk meginniegy kávét nem egy nagy dolog. Nem is tudná biztosan hogy ez egy randi-e egyáltalán....
2013. márc. 17. 22:32
 8/11 fospuska ***** válasza:
neked is mondom: ha tudnád,én hány öngólt lőttem,amíg rájöttem,hogy rossz kapura játszok... :) aztán csak lett gól,nem is akármilyen.:)
2013. márc. 17. 22:36
 9/11 anonim ***** válasza:
EZ így van, nem kell félni tőle, hívd el egy kv-ra ahogy az előttem szólók tanácsolták, sosem tudod meg ha nem próbálod meg! És ha visszautasít? na és? ha megint összefuttok az utcán, nagyot mosolyogsz ráköszönsz és továbbmész. Kishitű pasira kevés lánynak van szüksége,inkább férfit keresnek partnernek. Légy határozott, de kedves. Ha összejön a randi, érdeklődj róla, ne azért hogy bevágódj, hanem azért hogy tényleg megismerd, lehet neked nem tetszik majd a lány! sok sikert!! remélem megtudjuk mi lett a vége :D
2013. márc. 18. 14:05
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, holnap elvileg lesz indokom arra, hogy beszéljek vele. Egyébként eddigi életem során általában ezekben a normálisnak tűnő lányokban csalódtam leginkább, sokszor kiderült, hogy nem olyanok, mint amilyennek látszanak. :(
2013. márc. 18. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!