Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Péntek esti történet, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Péntek esti történet, hogyan tovább? 16L

Figyelt kérdés
Pénteken elmentünk iszogatni,pár haver,meg barátnőm. Elég jól éreztük magunkat,az egyik sráccal (ismerem már régebb óta,jó ismerős) elég jól elvoltunk,úgy rémlik smároltunk, végül hazavitt volna,de valahogy nála kötöttünk ki,és ott aludtam,de nem történt semmi,csak aludtunk. Kezdek beleesni, de barátnőm szerelmes belé :S Mit csináljak?
2013. márc. 17. 21:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na idefigyelj, megértelek téged is és a barátnődet is.

Velem is volt már ilyen helyzet, tetszett egy srác, közöltem a barátnőmmel és pár hétre rá összejöttek. Nem haragudtam rá, pedig tisztára félve közölte, hogy most te jó ég mi lesz. Én meg rájöttem, hogy ha a srác őt választotta akkor nekem el kell fogadnom.

A barátnődnek is el kell ezt fogadnia. Mit akarna? Eltiltani a sráctól, hogy ha ő se akkor te se? Ez nem lenne valami szép dolog tőle. Oké tőled se volt szép ami történt, de már megtörtént, a srác meg láthatólag téged szeretne, lehet előtte is téged akart, így a barátnőd csinálhatott volna akármit, hiszen ezek szerint nem ő kell a srácnak.

A barátnőddel meg szerintem közöld, hogy nagyon sajnálod, de te is többet szeretnél tőle mint egy barátság és hogy a srác is tőled. Lehet vita lesz belőle, de mint mondtam, ha igazi barátnő akkor el kell fogadnia. :)

Amúgy a barátnőd mióta szerelmes a srácba? Meg ha szerelmes belé akkor már léphetett volna, vagy közeledhetett volna a sráchoz valahogy. Ha meg a srác elutasította, akkor egyértelmű, hogy a barátnődnek nincs esélye nálla.

9-es voltam.

2013. márc. 19. 16:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Nehezen,de elmondtam barátnőmnek. Látszólag nem akadt ki, de olyan furcsa volt. Tegnap megint elmentünk szórakozni,és mikor meglátta hogy smárolunk fogta magát,elkezdett öltözködni,hogy ő most megy haza. Nem értette senki, annyit mondott,hogy nem érzi jól magát,de végül is rábeszéltük,hogy maradjon. Egész este csak piált, egymás után rendelte. Próbáltam lebeszélni, de akkor meg elkezdett velem üvöltözni,hogy semmi közöm hozzá mit csinál,meg hogy hagyjam békén. Nem lesz ez így jó :(
2013. márc. 23. 18:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Most ezen mit csodálkozol? A szerencsétlen orra előtt faljátok egymást a szerelmével.Ez neked talán jólesne?

Legalább előtte próbáld magad visszafogni.

2013. márc. 28. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!