Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ilyen oldalakat?
Figyelt kérdés
Ahol csiklandozós történetek vannak? Lehetőleg magyarul.
Nagyon szeretem csiklandozni a a fiúkat, legalábbis szeretném, még sosem volt rá alkalmam. Igazából csiklandozás fétises vagyok, de ezt mindig is elfojtottam magamban, mert cikinek érzem. Ezért a neten próbálom kiélni magam. Szóval olyan oldalakat keresek, amin fiúk kikötözéséről és csiklandozásáról szóló történetek vannak.Van pár ilyen angolul, de úgy nem lehet annyira élvezni. Légyszi csak értelmes válaszokat! Köszi!
2013. márc. 5. 18:14
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez aranyos...picit fura,de nem vészes.
6/7 anonim válasza:
Itt van bőven!!!
:)
tickling.eu ;)
Csak egy kérdés, miért nem lányokat??
7/7 anonim válasza:
Nekem a furi lányok nagyon is bejönnek. Biztos nekik is néha kicsit furi leszek, de így kölcsönösen elfogadnák.
A magukat elfojtó lányok viszont nem. Én se szeretném elfojtani magam.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!