Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem egy nálam 20 évvel idosebb nonél?
8-as és képzeld el, hogy a kisfiú pasija egykorú a lányával vagy a fiával majdhogy nem, csak maximum pár év különbség ha lenne gyereke.
Kérdező nem tehetsz az érzéseidről, de úgy kéne kezelned, hogy plátói. 16 évesen tengnek a hormonok, ez is közre játszik. Szóval nem biztos hogy amit érzel az szerelem.
Sok óvódás szeret bele az óvó nénijébe és óvó bácsijába, mégis az óvó nénik és óvó bácsik helyén tudják ezeket a dolgokat kezelni. Volt itt ilyen kérdés is, szerencsétlen óvó bácsi srác a gyakorlatán kifogott egy kislányt, aki "beleszeretett" de valójában ez nem szerelem csak példaképnek kiválassza. Mondtam neki, hogy ez abban fog megnyilvánulni, hogy vele akar játszani sokat, mikor étkeztetni viszik ő akarja majd fogni a kezét, mert ő a "szerelme", ha olyan akkor azért képes a kislány hajat is tépni csak hogy ő foghassa az óvó bácsi kezét, sőt ha többen vannak akkor megy egymás között a beszélgetés, hogy na adok neked egy nagyot meg ilyenek, a gyerekek ami a szivükön az a szájukon :D, de ugye az óvó néni úgyis rendet csinál közöttük. Meg ilyenek, hogy vele kell majd a lábbal hajtható kétszemélyes kiskocsiba beülnie, bár ott nyilván az óvó néni vagy óvó bácsi kívülről sétál majd mellette. :D
És valószínűleg majd dicsekszik mindenkinek hogy az óvó bácsi a szerelme. És ugye a srác pont ettől rettegett, hogy a szülők nehogy a kislány miatt félreértsék a helyzetet. Ilyenkor szépen oda kell menni az óvó nénihez és beszélni, aztán az óvó néni majd megnyugtatja, hogy diplomás emberek és hogy a kislányuk minden gyakornokba beleszeretett, vagy a másik, hogy ha olyan a szülő akkor óvó néni intézkedik, hogy óvó bácsi átkerüljön másik helyre, hogy a kislány nehogy necces helyzetbe hozza, amihez neki semmi köze.
És hogy képzelted a kapcsolatot? Le tudod írni? Hm? Te videójátékozol és leviszed a szemetet, mire ő anyuka módjára reggelivel vár, és mos takarít, főz rád, és keresi a pénzt?
Láttam ilyet egy néger afrikai törzsnél, a kb. 6 vagy 8 éves kisfiú elvette a talán több mint 40 éves nőt, mert a szellem rokonainak ez volt a kérése, és úgy, hogy a nőnek van még egy férje.
Tulajdonképpen a kisfiú a felnőtt nő feleségével és a sorstárs másik férjével élnek egy házban, de ez csak formális házasság volt, mert a szellemek úgy akarták, szóval nem úgy élnek mint férj és feleség, hanem a feleség anyaként kezeli a gyereket.
Ennél cifrábbak is vannak a betegség neve objektofília. Én se tudtam ilyesmiről, csak nemrég láttam és kamilláztam rajta! Nem egy pasi és nő kötött házasságot már tárgyakkal. Az egyik nő az Eiffel toronyba szeretett bele, és feleségül ment az Eiffel toronyhoz, az útlevelében is felvette a nevét az Eiffel toronynak, a másik pasi a hullámvasútba szeretett bele, évente kb. 10-szer látja a hullámvasút feleségét. Van olyan aki a Wc kagylóba szeret bele? Nekem ez volt az első gondolatom mikor ezt láttam kamillázva!
Az első férjemnek volt egy ilyen kapcsolata. Tulajdonképpen miattam hagyta ott. Én "csak" 4 évvel voltam idősebb nála...
72N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!