Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kellek senkinek? :'D
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami kirivo szepseg de nem vagyok egy szornyella de frasz sem. apolt vagyok megminden nem csak a bulizas meg a berugas jar a fejemben hanem fontosabb dolgok is. ez mar nem is jo a mai pasiknak? hova lettek a gentlemenek? az oltonyos ferfiak? :(
17/L
2013. márc. 17. 13:20
31/33 A kérdező kommentje:
utolso igazad van. eleg hulye kerdes volt de nem ok arra h azt hallgassam h mennyire kislany avgyok raadasul ok nelkul. azt is lehett volna irni h "mekkora egy hulye kerdes ez" de ehelyett.. na mind1. :D
2013. márc. 17. 14:25
32/33 anonim válasza:
holott te ribancokra vadaszol? :DD::DD
Nem csak az átlagosak közül azt veszem észre de nem hosszútávú kapcsolatra nyugi.De én az átlag felettivel foglakozom komolyabban.. De ne próbáld megérteni az én álláspontom neked sosk sikert ..
33/33 A kérdező kommentje:
Azóta se találtam öltönyös pasit :D hahaha
2015. jan. 18. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!