Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kellek senkinek? :'D
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami kirivo szepseg de nem vagyok egy szornyella de frasz sem. apolt vagyok megminden nem csak a bulizas meg a berugas jar a fejemben hanem fontosabb dolgok is. ez mar nem is jo a mai pasiknak? hova lettek a gentlemenek? az oltonyos ferfiak? :(
Most akkor max 23, de azért mégiscsak legyen diplomája meg öltönyös melója... Ez a kettő többnyire kizárja egymást.
De egyébként ne stresszelj ezen, majd lesz valahogy, csak ne járj csukott szemmel, mert hiddel rengeteg jó pasi vesz körül nap-mint nap, csak gondolom ha már nem tökéletes, át is nézel rajta :)
2013. márc. 17. 13:44
12/33 A kérdező kommentje:
azt tudom nyujtani h normalis baratno vagyok neki. azt sem tudod h h nezek ki lehet h a te szemedben maga lennek az istenno :D es nem vagyok se eretlen sem naiv. tapasztalatlan attol fugg milyen teren de senki sem szuletik ugy h mar mindent tud. te ugyanugy levonod a kovetkezteteseket abbol h milyen sracot keresek. :D enis tudom h a reszletek a fontosak de azert valljuk be h mindenkinek van idealja es nagyvonalakban mindenki megtudja mondani h mire vagyik.te most mondod h ribinek kell lenni. bocsass meg de engem kritizalsz holott te ribancokra vadaszol? :DD::DD
2013. márc. 17. 13:45
13/33 A kérdező kommentje:
mondom h az oltonyos csak vicc volt.. es nem nezek at senkin de nem en fogok odamenni h igyunk meg egy kavet v valami.
2013. márc. 17. 13:46
14/33 A kérdező kommentje:
azt tudom nyujtani h normalis baratno vagyok neki. azt sem tudod h h nezek ki lehet h a te szemedben maga lennek az istenno :D es nem vagyok se eretlen sem naiv. tapasztalatlan attol fugg milyen teren de senki sem szuletik ugy h mar mindent tud. te ugyanugy levonod a kovetkezteteseket abbol h milyen sracot keresek. :D enis tudom h a reszletek a fontosak de azert valljuk be h mindenkinek van idealja es nagyvonalakban mindenki megtudja mondani h mire vagyik.te most mondod h ribinek kell lenni. bocsass meg de engem kritizalsz holott te ribancokra vadaszol? :DD::DD
2013. márc. 17. 13:46
15/33 anonim válasza:
szegény nagyon kislány vagy még:$ :D de azért kicsit aranyos volt.
2013. márc. 17. 13:49
16/33 A kérdező kommentje:
fejtsd ki kerlek :)
2013. márc. 17. 13:49
17/33 anonim válasza:
hát ahhoz neked is fel kell nőnöd és kilépni dreamworldből. előzőnek igaza van. ilyen kislányokat csak kihasználnak az általad említett pasik. mondjuk nem a jobbik fajtából, mert aki normális az talál a saját korosztályában lányt:)
2013. márc. 17. 13:55
18/33 anonim válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de ha jól néznél ki, akkor már próbálkoztak volna nálad olyanok is, akik nem "gyógyegerek", ahogy kb Te is fogalmaztál.tehát kétlem, hogy bármelyik "normális" férfinak is Te lennél az Istennő.
az meg, hogy te annyit tudsz nyújtani, hogy "normális barátnő lennék", már bocs, de édes kevés az öltönyös formáknak :)
2013. márc. 17. 13:56
19/33 A kérdező kommentje:
egyaltalan nem elek alomvilagban sot.
nagyvonalakban arrol szol az egesz h eddig velem egykoru pasikkal ajrtam akikfolyamat idegesitettek, hulyesegekrol beszeltek es arrol akartak vitatkozni h miert jobb az egyik buli hely mint a masik. es ene zt unom. ezert kell nekem egy olyan pasi aki idosebb mint en abban remenykedve h normalisabb is. kihangsulyozom az oltony csak vicc volt enis tudom h nem attol fugg az egesz ne nezzetek mar hulyenek.
2013. márc. 17. 13:58
20/33 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a fogalmazásodból és a helyesírásodból, valamint a nézeteidből ítélve TIPIKUS 17évesnek tűnsz. Persze nem bántásból írom, de egy 20onéves kiröhögne valószínűleg. Miről tudnál beszélgetni vele, ha fogalmazni sem tudsz rendesen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!