Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kellek senkinek? :'D
Nem vagyok valami kirivo szepseg de nem vagyok egy szornyella de frasz sem. apolt vagyok megminden nem csak a bulizas meg a berugas jar a fejemben hanem fontosabb dolgok is. ez mar nem is jo a mai pasiknak? hova lettek a gentlemenek? az oltonyos ferfiak? :(
17/L
akkor eleve rossz a kérdésed.
Te nem senkinek nem kellesz, hanem csak az idősebbeknek, vagy értelmesebbeknek, akik már megtehetik, hogy válogassanak a Te korosztályodból és te nem ütöd meg ezek szerint a szintet.10ből hány pontot adnál magadra?
hat ez pont nem az a hley ahol azzal fogok foglalkozni h h irok :) en 1obol 5-ot adnek magamra de most ti azt hiszitek h a huszonevesek annyira hu de jok h csak ugy valogatnak?
egyszer randiztam egy fiuval 23 eves volt oltonyos es az apja cegenek a vezetoje. megsem jottem vele ossze. es miert? mert nem jott be a szemelyisege h dicsekszik a penzevel es h ugygondolta h o legjobb pasi a vilagon (tenyleg jol nezett ki de hat akkor is). most egy vele egy idos lannyal van egyutt aki csak lehuzza es osszevissza csalja de nem dobja ki mert jol nezki. a huszoneveseknel is vannak rossz emberek mint o akiknek pl csak egy kiegeszito egy no.
nem azzal van a baj h 17 eves vagyok ha nem azzal h nem is akarjatok megerteni h mit kerdezek. h ha nem irtam volna le h 17 eves vagyok akkor mit mondanatok?
Ha nem írtad volna le hogy 17 éves vagy, akkor ugyanezt írnánk, csak 15nek feltételeznénk kb.
Nem itt fogsz helyesen írni? Akkor hol? Ha nem helyesírási versenyen vagy, akkor már le is van szarva az egész? Pont ebből a felfogásból derül ki nagyon sok minden.
Az meg, hogy az itt válaszadók nagyjából hasonlóakat írtak, szerintem egyértelművé teszi, hogy kicsit éretlen vagy még ehhez. De persze nem ismerünk, még ránkcáfolhatsz.
en enm altalanositottam pont h szelesiteni akarom a lato koromet.. es meg jo h nem akarok mar olyannal egyutt lenni akinek nincs mas hobbija mint az h detoxba issza magat minden hetvegen. bocsanat h ebbol nem kerek. es bocsanat h ugy gondolom h a 2o+ osok mar kicsit eretebbek ennel. nem akarok egy multimiliomost, sem egy hiresseget. egy normalis fiut akarok aki megert engem, megerti azt h miert o kell nekem es nem ugy mint ti komolyan vesz.
mi jogon iteltek el ugy h nem is ismertek? lattatok? beszeltetek velem? nem.
Azért a sokadik üzeneted után már kialakul egy kép.
Viszont azt nem igazán értem, hogy akkor milyen választ is vársz? Leírtunk itt jópár dolgot, de mindenbe belekötöttél. Mint ahogy le is írtad, mi nem ismerünk, akkor mégis honnan tudhatnánk hogy mért nem kellesz senkinek?
en itt befejezem a vitatkozast.
igen 17 eves vagyok. de ismerem magam jobban mint ti es tudom h eretebb vagyok mint gondolnatok.
igen nem minden korosztalyom beli issza le magat. es talan nem en vagyok a huszonevesek idealja. de ugyanugy ahogy nem minden 16-18 eves alkoholista ugy nemis minden 2o+-os albert einstein ujjaszuletese. lehet egy 15 eves sraccal fogok jarni mert o van olyan szinten h az nekem jo de lehet h egy 29 evessel. en nem foglak titeket itt leoltani h de igy meg ugy mert van bennem annyi h ismeretleneket nem itelek el par mondat alapjan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!