Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elgondolkodtam, hogy ti mit válaszolnátok, ha egy csaj ilyen szöveggel lépne elétek? (Példák lent)
~ Szia! Ne haragudj, Te vagy az igazi?
~ Szia! Épp téged írt fel nekem a doki!
~ Hello! Elszakadt a melltartóm pántja, segítenél megcsinálni? De csak nálunk mert szégyenlős vagyok.
~ Szia! Ruhában már meg sem ismersz???
~ Hello!!! A boxered tartalma vajon jól mutatna a számban?
~ Szia, jó ez az ing, de jobban mutatna a hálószobám padlóján!
~ Csá fiúka. Bírod a hét fogást, vagy fogjam meg egybôl?
~ Segítenél levenni a bugyim?
~ Állati vonzó vagy, nem zuhanyoznál velem?
~ Óóó Helló már mindenhol kerestelek csak itt nem, úgylátszik eddig rossz helyekre jártam neked melyik a kedvenc helyed?
~ Szia! Nem néznéd meg hogy a cimke benne maradt-e a bugyimban?
~ Szia! Hogy állsz anyagilag?
~ Szia! Sokan mondják hogy jó vagyok az ágyban! Bizonyítsam be nálad?
a pasik többségének tetszene, nem kell szégyellned, ha dugni akarsz, a pasik többsége úgyis tudja, hogy csak erről szól az egész. szerintem örülnek ha nem kell fölösleges köröket tenni.
remélem azért ilyen szövegtől nem vársz komoly párkapcoéatot
#11-es, micsoda jutalmakat osztogatsz...
elég ronda lehetsz, ha ilyen hülyeségekkel akarsz pasit fogni. csak hülyének fognak nézni, megalázod magad és senkinek nem fogsz kelleni egy ilyen után azt elhiheted. igen, max egy estére
nem kell semmi szöveg, csak dumálni,egyébként tuti a legtöbb srác lefagy ha ezt így előadod és elutasít
Utolsó: senki nem akar "pasit fogni"
Az érdekel hogy ki hogy reagálna ezekre a mondatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!