16éves csaj vagyok és elgondolkodtam az intim szőrtelenítésen. Nem lesz korai még?
Először is tetszik, hogy van lány a mai világban aki még elgondolkodik azon, hogy "nem lesz-e korai" főleg szexualitás és intimitás terén...
Én 15 vagyok mégis úgy érzem, hogy cska a szex és legyél nő már 12 évesen szexelj lehetőleg már 14 éves korod elött...ez szerintem undorító a mai világban...
De a kérdésedre is válaszolva: Az, hogy kipattod-e függ a bőrödtől is...de persze a szőr novekedés irányában kell húzni a borotvát mert visszafelé húzva 100% hogy kipattog...
Én azt mondom ha még nem élsz szeuális életet elég, ha rövidre vágod és csak a bikinivonalat borotválod, vagy szeded ki csipesszel....ez utobbi nagyon fájdalmas, de érdemes először kiszedni csipesszel és a visszanőtt szőrt már sokkal kellemesebb epilálni...na jó az epilálás semmiképp se kellemes...
A gyanta 1 másodpercid nagyon fáj utána érzed még egy ideig...de az tartós és rövid ideig fáj...
A szörtelenítő krém a legjobb...azt ugyan nem ajánják nemiszerv környékére de használható, amúgy bikinivonalra a doboz szerint is használható...utána nem szúr és nem pattog ki...De ebből csak a VEET-et szabad megvenni mert az Xepil büdös szétkenhetetlen hatástalan és utána alig lehet lemosni...
A Veet szőrtelenítő krém amihez spatula van az használható lábra hónaljra karra bikinivonalra...arcon mellen és a nemiszerv környékén nem ajánlott, de simán lehet használni...Én a sensitiv-et veszem a világoskék dobozost...az nagyon jó...
Csak rákened és rá van írva 5 perc...a lábon karon 5 perc tényleg a bikinivonal és a hónalj erős szőrének azért kell a 10 perc...utána lehúzod a spatulával és leöblíted...
Van olyan is amit zuhanyozás elött felkensz, majd szivaccsal leszeded...ilyet én még nem használtam mivel több mint kétszer annyiba kerül és a spatulás is nagyon jó...de te megpróbálhatod, nem tudok ellene semmit felhozni:)
rákerestem googleba a sensitiv termékre volt világoskék sötétkék meg egy csomó találatot kihozott...Ha nem nagy kérés keresnél egy képet róla google-ba és leirnád nekem a kép linkjét??Csak hogy tudjam h milyent vegyek??Én rákerestem itt a link sztem te ezt használod de azért erösits meg hogy jol tudom-e :
és ilyen dobozban van??:(itt a link)
Amugy mkösz az eddigi segtséget...sokat segitettél...:):)
Higgyétek el, én már minden módszert kipróbáltam....
SENKINEK nem ajánlom sem a szőrtelenítő krémet, sem a borotvát! Nagyon hamar, szúrósan, és feketén fog visszanőni, ott is, ahol eddig csak pihés volt.
Kb. fél éve járok 3 hetente kozmetikushoz, aki leszedi, cukorgyantával.
Hát, fáj... fáj... de utána legalább másfél hétig elviselhető a pelyhedzés, és nem nő már vissza úgy mint eddig, és meg is puhultak a szőrszálak. A kozmetikus szerint egy-két év, és SOKKAL ritkábban fog visszanőni.
Biztos, bár nekem egyelőre az is elég, hogy nem szúr, puha, és visszaszőkült!!! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!