Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézte egész este a melleim, és utána fosta a barátom? (több lenn)
Figyelt kérdés
Ma náluk voltam, semmi kihívó felső nem volt rajtam, és a megérkezésemtől fogva azt nézte, egy óra mulva megtippelte a méretem,(talált :P) És egész nap csak velük volt elfoglalva. Este már az ágyon fetetett és csak őket fogdosta, maszírozta, nyalta, szívta, puszilta, és szinte mást nem is csinállt, még a melltartómat is ő vette le, feladni már nem tudta. Komolyan mintha megbolondult volna Ez már zavaró volt, hogy ennyit foglalkozik vele, nézi és fogdossa. Miért? Máskor nem csak azt szokta nézni...2013. márc. 16. 23:00
11/17 A kérdező kommentje:
boccs, de nem sirnák, hanem sirnék.! :D
2013. márc. 16. 23:11
12/17 anonim válasza:
ő a mellekért van oda ennyi, ezen élvezkedik
mindenkinél más miért van oda N
13/17 Pretty_Fighter válasza:
Biztos azért,mert fosnivaló melleid vannak.
14/17 Edus:) válasza:
azta k.va xd na ezeken most én is fostam :DDD
15/17 anonim válasza:
Tudtam hogyha ide feljövök röhögni fogok ♥♥♥ kösziiiii
16/17 A kérdező kommentje:
najóóóó!!! :D
2013. márc. 17. 10:29
17/17 anonim válasza:
Na jó! Tudnék. Magyarból kapsz egy jó pontot.
Ezzel azért nem vagy jó magyaros, csak nézd át a kérdésedet egy nyelvtankönyvvel a kezedben.
Ettől pedig erkölcstanból még bukásra állsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!