Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú akinek van szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsopszii:3 kérdése:

Van egy fiú akinek van szerelme vagy bnője. De nekem nagyon tetszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
csináltam egy új face-t... apukám azt mondta ne tegyek ki olyan képet amin én vagyok rajta.. kitettem egy googlésat.. megtetszett egy fiú jártam is vele.. aztán a haverját felvettem skypre összehaverkodtunk kezdetben flegma volt de aztán kezdtük megszeretni egymást.. minden nap beszélgettünk^^ egyszer az volt h választanom kellett én nem tudtam elszakadni a fiúmtól.. és én őt választottam. aztán megcsalt a fiúm és a másikat szerettem amúgysem szerettem már a fiúmat csak jó volt vele lenni. szakítottunk.. eltelt egy csomó hónap. az a srác aki nekem tetszett talált egy lányt:s a fiúval kibékültünk. 3032643-gyára.. és aranyos és kedves..egyszer ráírtam fb-n h mizujs.. írja h vár vmilyen lányt skypre.. én meg csak néztem h milyen lányt xd kiborultam furcsán viselkedtem hisztizten.. duzzogtam minden volt^^ de én nem akarom feladni.. mert boldog nőnapot kívánt nekem akkor csak szeret még:c én nem tudom mitcsináljak minden baromságra gondolok.. nem fogom elfelejteni mert van még remény csak nem tudom hogy hódítsam vissza.:c kérlek segítsetek, előre is köszönöm.
2013. márc. 16. 22:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ne írkálj privátot te veréb :)
2013. márc. 16. 23:18
 12/18 A kérdező kommentje:
ilyenkor ne magadról beszélj agyhalott.
2013. márc. 16. 23:21
 13/18 anonim ***** válasza:
3032643- ez a kód vagy mi a szösz ez a szám?
2013. márc. 16. 23:26
 14/18 A kérdező kommentje:
olyan sokszor veszekedtünk. és végre sikerült kibékülnünk 3032642gyára..
2013. márc. 16. 23:30
 15/18 anonim ***** válasza:
azt a leborult k*rva életit :D kétszer elolvastam de isten a tanúja hogy rohadtul értetlen fejjel ülök most a képernyő előtt mert még mindig nem tudtam felfogni :D
2013. márc. 16. 23:30
 16/18 A kérdező kommentje:
ehh.. xdd de ezt nem lehet elmagyarázni:P
2013. márc. 16. 23:37
 17/18 Edus:) ***** válasza:
cseszd meg 18+ os ez a csoport. takarodj már el aludni és hétfőn menj be magyar órára, ahol megkéred a tanárt, hogy tanítson meg fogalmazni :D
2013. márc. 17. 01:31
 18/18 A kérdező kommentje:
IDIÓTÁK ne válaszoljanak.
2013. márc. 17. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!