Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam meg a barátnőmnek, hogy tetszik a szerelme?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nekem tetszik a barátnőm meg szerelmes belé de a barátnőm nem tudja hogy nekem tetszik a fiú, mondjam mag a barátnőmnek hogy nekem meg tetszik a fiú vagy inkább ne mondjam meg neki hogy ne menjen tönkre a barátságunk!?2009. febr. 3. 13:51
1/8 anonim válasza:
htá tom h nehéz de sztem ink folytsd magadba az érzést a barátság többet ér én is jártam hasonló cipőben mind2 feléről megtapasztaltam szerintem próbáld elfelejteni a fiút
2/8 A kérdező kommentje:
oké legalább te egyet értesz velem
2009. febr. 3. 14:38
3/8 anonim válasza:
Szerintem amíg csak tetszik, felesleges elrontani a barátságot. Ha komolyabb érzéseid ébrednek, akkor meg kell beszélni, hiszen az sem jó, ha örlődsz... Ha meg jó barátok vagytok, talán gond sem lehet belőle. Én ilyenen még nem tudtam összeveszni senkivel ;)
4/8 anonim válasza:
Szerintem a barátnőm barátja az tabu.
De sokmindentől függ mióta vannak együtt, milyen a kapcsolatuk, a te kapcsolatod milyen a lánnyal mennyire soros ,egyik és másik véleménye a másikról.
Mert ha csak elébecolnak egymással amig jobb nem jön akkor nyugodtan mond meg neki hisz lehet hogy ő lesz életed szerelme.
De ha komoly a kapcsolat ne nyúlj bele hisz a barátnág fontosabb, mert ha a pasival bármi lehet de egy jó barátnő mindig kell!
5/8 A kérdező kommentje:
nem járnak hanem a barátnőm az titokban szerelmes belé
2009. febr. 3. 17:33
6/8 anonim válasza:
és te szerelmed vagy a srácba vagy csak tetszik ez lehet buta kérdés de sztem fontos? ja az előző válaszadó vagyok amúgy :D
7/8 A kérdező kommentje:
nekem tetszik
2009. febr. 3. 19:41
8/8 anonim válasza:
szia megint én vagyok :)
Neked kel akkor igazából eldönteni hogy mi a fontosabb egy szimpatikus fiuval talán egy szerelem, vagy a barátnőd érzései, bár ha megbeszélnéd vele lehet hogy nem lenne baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!