Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek most is tetszik a gyerekkori szerelme?
Figyelt kérdés
vele vagy/ nem vagy vele,de szivesen összejönnél stb...2012. máj. 27. 19:37
1/8 anonim válasza:
Nekem nem volt,söt példaképem sem
2/8 anonim válasza:
pár éve volt, hogy az ált. iskolai szerelmemmel újra találkoztam és szerettem volna vele összejönni, de nem sikerült. De úgy, h előtte még pár évvel megint ez volt, akkor sem sikerült. Inkább folyamatosan váltogatta a palijait...
aztán meguntam, már nem is tetszik.
4/8 anonim válasza:
Volt egyszer olyan, hogy nagyon tetszett egy srác, majdnem összejöttünk, de megfutamodtam. Azóta teljes szívemből beleszerettem a jelenlegi páromba, viszont volt, hogy eszembe jutott, hogy " mi lett volna ha"
6/8 A kérdező kommentje:
ma 19:46, ezzel én is igy vagyok, de azt hiszem annyival is maradok, h mi lett volna ha:)
2012. máj. 27. 19:55
7/8 anonim válasza:
Igen én is kb. úgy vagyok vele, hogy "mi lett volna ha..."
De azért ha összefutok vele olyan furcsa érzés, nem is tudom elmagyarázni. Mintha egy régebbi életemhez tartozna. Nem vagyok már szerelmes bele, de 3 évig az voltam és nem jöttünk össze, pedig biztos vagyok benne, hogy én sem voltam közömbös a számára... De ez így alakult, de valamilyen szinten akkor is a múltam része.
8/8 anonim válasza:
nemrég volt osztálytalálkozóm, és a fiú akivel általános iskolába jártam, hát, hogy is mondjam, nagyon helyes pasi lett belőle. Írt nekem nagyon sokszor, de sajnos nem lett belőle semmi, mert kiderült, hogy vagy három lánnyal is randizik. Előtte nyilván szerettem volna tőle újra valamit, meg mivel mindig írt, azt hittem ő is tőlem, de kiderült, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!