Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgozik a Tescóban egy biztonsági őr, aki nagyon helyes! Reménytelen a dolog?
Figyelt kérdés
Akárhányszor megpillantom mindig néz. De végül is ez a munkája. Bár a Tescón kívül is szoktam látni, elmegy mellettem a járdán és végig a szemembe néz. Ti voltatok már olyan helyzetben, hogy tetszett egy biztonsági őr? Tettetek valamit?2013. márc. 16. 19:59
21/33 anonim 

válasza:

A fejleményeket majd írd le (utolsó válaszoló voltam, a polcos, aki megegyezik az Ákosossal) :D
22/33 A kérdező kommentje:
Jó jó, bár csak pénteken délután megyek a Teszkóba, mert akkor tudom biztosra, hogy ott van :D De remélem, hogy látom majd reggelente is! Majd mosolygok rá. Egyébként, te is leírhatod, ha lesz valami fejleményed az "Ákos hasonmással" kapcsolatban :)
2013. márc. 16. 21:22
23/33 anonim 

válasza:

Szedjél le egy jelző csipogót egy téliszalámiról, vágd zsebre és gerjeszd be a riasztót. Aztán kérhetsz egy alapos motozást vagy felvetheted, hogy engesztelésül meghívhatna egy kávéra :)
24/33 A kérdező kommentje:
Jaj, de romantikus :)))
2013. márc. 17. 12:22
25/33 anonim 

válasza:

Kérdező !
Megkérdezhetem ,hogy hány éves vagy ? :)
26/33 A kérdező kommentje:
17, ezért is írtam, hogy lehet idős lenne hozzám.
2013. márc. 17. 14:11
28/33 A kérdező kommentje:
Már beszélünk interneten!! :)
2013. márc. 26. 18:14
29/33 anonim 

válasza:

Hogyan jutottatok el addig?:)
30/33 anonim válasza:
Na, ez szuper! Örülök nagyon, hogy sikerült! :-)
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak nekem egy osztályvezető tetszik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!