Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkos barátság vagy a csalás előszobája?
És ha titokban csinálták, hogyan derült ki Számodra?
És van-e oka arra, hogy egy barátságot titkoljon Előled, pl. veszekszel-e vele, ha barátokkal tölti az időt?
Az elsö válaszoló szerint folytassuk struccpolitikát?
Nekem személyszerint meg se fordult volna az akkori párom telefonjába belenézni ha nem dugdosta volna egyfolytában elölem. Egyszer leszaladt a boltba belenéztem csupasz fotok fogadtak egy másik kedves hölgyröl.
Kedves kérdező minden bizonnyal a férjed félreb*szik a kolléganöd lakásán mellette sunyi modon hazudozik mint a vizfolyás....
Kérdező a leirtak alapján a te férjed beteges hazudozó!
Ezekszerint te sem lehetsz egy határozott karakán nö már megbocsáss ha ennyiszer hülyének tudott nézni és megcsalt!
Miért nem mondod meg neki, hogy tudsz mindenröl és vegy most már észre magát mert saját magának hazudik és ha ennyire nem szeret és nem vagy neki elég minek is van veled?
Te jó ég neked nagyon egy paraszt tapintatlan a férjed már ne haragudj!
Ezen viccelődni hogy nem lehet gyereked és más növel ezen a témán kacérkodik meg gunyolodik?
Én ugy pofán b*sznám hogy a fal adná a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!